Topp Kid Vägkanten Nödsituationer För Att Vara Redo För

Det finns ingen sådan sak som en smidig åktur när du har barn i bilen, oavsett hur gamla de är. Vägarna nödsituationer med barn är den verkliga affären. Efter många vägkanten härdsmälta, jag har provat allt från att meditera för att föreställa mig lugnt att göra med var och en av dessa situationer som en champ (som om!).

Några av dessa kanske träffar nära hemmet, och andra kan hjälpa dig att få din spelare kan spela för en framtida situation.

Jag Behöver Kissa Nu

Bara när du njuter av de fem minuter av tystnad från juice rutor som du kunde dela ut, det händer. Någon har kissa—som nu . Naturligtvis, vanligtvis på den tiden, det finns ingen toalett i sikte. Jag har varit känd för att ta med några tomma flaskor för mina pojkar att användas i en nödsituation? Ja, men när du har en dotter, de omständigheter som kan kräva en god gammaldags satt bredvid ett träd. Om det är några träd, öppna passagerardörren erbjuder en smula avskildhet.

Slut på Gas

Du har kommit ihåg att packa allt för alla i familjen, få oljan bytt, släppa hundar på kenneln, och usher alla ut genom dörren på ett mycket tidigt timme. Du är bilismen längs tänker att detta kommer att bli bra, riktigt bra...då radion går, bilen saktar ner till en genomsökning, och du bara klarar av att dra bilen av vägen. Tydligen du har glömt att tanka. Oops. Efter att ha tillbringat en stund med att förklara att Mamma och Pappa glömmer saker också, du föreslå några extra tid på sina enheter medan en som du kallar AAA eller börjar göra the walk of shame med en gas kan i släptåg.

Baksätet Myteriet

Jag minns att mina föräldrar dunka luften bakom dem försöker få mina systrar och jag skulle bete mig under långa bilresor. Jag kan inte förstå varför en liten omgång, säger, skriker zombie monster kan vara störande. Nu förstår jag. Mina barn vet att när min man eller jag dra över för att stoppa kött-ätande apokalyps, vi menar allvar.

De Får Hangry

Du försökte kraft-foder dem frukost tidigare, men de var inte hungrig. Du såg detta komma. Fem minuter i, de tigger mat. Bra att du kommit ihåg att packa massor av väg-snacks—enda problemet är att du lämnade dem i bagageluckan och nästa avfart är 30 km bort.

Någon Ska Kasta

Och genom att kasta, jag menar att kasta upp. Antingen genom att de åt sade road snacks för fort, fångade en magsjuka (eftersom det naturligtvis), eller har upptäckt att de blir åksjuka (vänligen inte). Du är verkligen hoppas att de bara har ätit för fort, men under tiden får du till sidan av vägen snabbt, eftersom ingen ska behöva kräkas över hela sig och samtidigt vara fastspänd ner i en bilbarnstol. Också, vänligen skicka våtservetter.

Favorit Leksak Är MIA

Tre timmar in din bil när du är på väg tillbaka hem, en av de kiddos meddelanden de har förlorat sin favorit uppstoppade djur, en bok eller en filt. Du gör själv, då ylar börjar. Så, du lugnt förklara att du kan ringa hotellet eller var du var på besök, och helt enkelt få dem att skicka den vidare så snart som möjligt. Detta kommer förmodligen inte att vara tillräckligt bra, så att du bege dig till det närmaste köpcentret för att hitta en ersättare och lugna ditt barn med en glass för att starta.

Det finns bara ett sätt att göra det genom vägkanten nödsituationer med barnen. Att vara förberedd. Att vara väl förberedd. Växande några mer (längre) vapen skulle komma till hands, och om jag ser att du drog över och kör till närmaste träd, jag kommer inte döma, jag lovar.

Kommer till dig med Alla Nya Chrysler Pacifica. Fordonet med mega-lagring och en som finns inbyggd i UConnect ® teater för att göra varje resa du faktiskt vill vara på.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar