Topp Föräldraskap Misslyckas

Det har varit relativt lugnt runt här på föräldraskap framför, och när du skriver en "mamma blogg", dina barn att vara tråkig lämnar du ofta ont om bra material. Så, istället för att använda min stackars barn som foder för min roliga vitsar, jag har bestämt att jag kommer att använda mina egna misstag istället. Några av dessa har krävt en hel del tankearbete för att A. de är inte alla de senaste och B. jag är ganska säker på att jag förlorat 20 IQ-poäng för varje barn och C. jag har ätit en alltför stor mängd alkohol längs vägen, vilket gör min minnesbild något oklar.

Låt oss börja, ska vi? Här är min topp föräldraskap inte...

1. Där jag Sling Min lilla Dotter Runt Gården i Circle of Doom. Det var vintern 2002 och vi hade en härlig eftermiddag på mina svärföräldrar hus. Cecilia var lite över ett år gammal och ville använda den nyinstallerade barn gunga i hennes far tillbaka gården. Min FIL hade hängt swing från denna underbara gamla eken och hade använt mycket långa linor för att få den att svänga ner till person höjd. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka gick vi. Plötsligt, jag hade den ljusa idén att driva swing i en cirkulär rörelse, ungefär som en tire swing. Barnet var fastspänd och jag behövde inte driva det super svårt, så ni kan föreställa er min förvåning när det föll över på sidan och började svänga i en cirkel med min baby girl typ av dinglande ur den och skriker i ren skräck. Naturligtvis min första (och om än dumma reaktion var att börja skrika "Pappa, Pappa fånga henne, fånga henne!!!" och börja jaga swing/baby längs dess galna cirkelbåge genom bakgård. Det föll mig aldrig in att stanna upp och fånga henne när hon kom runt – det vettigt svar var rutten min FIL och man gick, tack och lov. Hon var helt bra och med facit i hand, scenen var hysteriska – i ögonblicket, inte så mycket.

2. Den Gången jag Nästan Fed Min Son till en Fjärdedel Häst. För cirka sex år sedan vi hade kommit till en väns hus i landet. Huset är inte särskilt barn-bevis, men vi gjorde vad vi kunde och fortsatte sedan med att stanna uppe halva natten med att umgås. Nästa morgon vaknar jag av att hitta som har försvunnit. Vi sökte igenom huset och gården – ingenting. Fick i lastbilen i mina pj ' s och körde runt – fortfarande ingenting. Jag gick ut på gårdsplanen försöker att inte flippa ut och fick se den minsta skymt av solen i den riktning av häststall. Sprang över och som finns Kommer att stå mellan de två främre benen av en ganska ansenlig kvartalet häst passande namnet Superman, som var knapra på hans hår. Barfota i pyjamas och blöja, var som stod där med Supe, flinade från öra till öra medan jag kastade mig runt hagen i hysteri. I min iver att hålla alla borta från poolen, som jag tydligen glömt att låsa dörren.

3. Den Stora Födelsedag gyttjebad av 2011. Mer nyligen hade vi igen gått till landet, och som alla bra rednecks göra, uppfann en ny typ av verksamhet som innebar en gammal plast hydro bild, en trimmad upp gasdrivna golf cart och en bogserlinan. Ärligt talat, det gick bra i början – barnen hade skitkul, de vuxna njöt av att se dem och allt var coolt. Saker och ting gick söderut när min man och föraren sade golfbil trodde att det skulle vara roligt att driva två flickor genom vilken det påstås att de trodde var en grund pöl. I de fall det finns en eller två av er som inte ser skriften på väggen här kommer jag att bryta ner det. För det första, den pöl som var praktiskt taget en sjö. För det andra, sade plast slide väger ett ton, så det i princip submarined till botten när det slog ner i en pöl. För det tredje, tydligen lite tjejer inte uppskattar det när en flodvåg av leriga vattnet rinner ner över dem samtidigt som dras runt bakom en golfbil runt ett träd gård på landsbygden Bamberg Län. Åh, och nämnde jag att det var en av deras födelsedagar? EPIC fail.

Det är vanligt misslyckas som vi alla upplever, naturligtvis. Du vet, de där barnen får i trubbel för att vara dåliga och sedan spike 104 graders feber i fem sekunder senare, inte sätta på sig tillräckligt med solkräm, medan den vid poolen, eller spela ett väl planerat skämt som faktiskt skrämmer skiten ur dem, etc., men berättelserna ovan är några av mina personliga höga poäng i att misslyckas avdelningen..

Det som är häftigt om dessa och andra erfarenheter är att de hjälper mig att komma ihåg att även om något verkar som en katastrof i det ögonblick, mycket ofta är dessa minnen som vi alla kan se tillbaka på och skratta. Allt jag har att säga är "det Här är den VÄRSTA födelsedagen NÅGONSIN!" och för att mina barn ska falla ut i konvulsioner av trötthet. Sanningen är att vi alla skruvar upp någon gång, och jag tror att förmågan att kunna skratta åt sig själv är den enda räddningen från komplett vansinne av föräldraskap. Jag ser fram emot fler stunder som kommer att lämna mig fräser i raseri, förödmjukelse eller förnedring och skrattar högt bara några sekunder senare, eftersom det gör det hela okej.

ADVERT

Lägg till din kommentar