Topp 10 Låtar För En Sommar-Familj Soundtrack

Varje sommar, skall jag plocka ett soundtrack för mitt barn. En CD som jag spelar om och om och om igen som en obeveklig hund som skäller. Vi älskar det, tills vi hatar det, och vi älskar det igen, och sedan i slutet av augusti satte jag bort det. Det är där det magiska händer, en konstig osmos där värmen, sticky fingers, familj skämt, härdsmältor, resor för glass, pooler och avslappnad baby ansikten somna i bilen är förseglade med i musiken. För evigt efter, en stam av en låt väcker den magiska anden i flaskan av sommaren.

Här är min topp 10 val för familjen sommaren ljudspår:

1. Mickey Mouse Clubhouse, Olika Konstnärer

Du kanske tycker att jag är galen och det kanske jag är, men detta är något motbjudande Disney musik är så orubbligt rolig och glad, känner älskade röster så kära, trumpeter så trumpety, att det fungerar. Det är som en infusion av Disneyland. Vi lyssnade till denna sommaren 2013 när min yngsta var 2. Ren magi. Min favorit låt:

2. Mary Poppins, Olika Konstnärer

Detta klassiska filmen har en av de bästa soundtracken någonsin. Låtarna är blandade med barn sång och oefterhärmliga Julie Andrews ' s underbara röst och Dick Van Dyke charmiga verbala pyroteknik, massor av dramatiska blomstrar som barnen älskar att agera ut (ahem, barnen älskar det), löjliga texter och oemotståndliga rytmer. Min favorit låt:

3. Annie Olika Konstnärer

Soundtracket från den ursprungliga filmen fångar så mycket om att barn i en viss ålder-och deras förhållande till världen runt om dem, liksom sättet helt enkelt att gå på bio är en magisk händelse. Annie ' s bubblegum röst är oemotståndlig för barn, och Depression-eran känner att musik är roligt. Min favorit låt:

4. Frysta Olika Konstnärer

Ursäkta mig om du är så över allt Frysta men jag har fortfarande räkna det som ett av mina barn' mest älskade musikaliska soundtracks. Även min äldre dotter sjöng dessa låtar Sommaren Var Det Fruset. Min favorit låt (som helt låter som Nathan Lane i några fantastiska musikaliska—älskar!):

5. Thriller Michael Jackson

Den Thriller albumet är smittsamma geni. Den har även en zombie låten! Komma på. Mina barn älskar det. Jag älskar det. Alla vinner. Och jag minns tillbaka till de dagar när jag trodde i timmar om vad "shamone" betydde. Min favorit låt:

6. Talbok Stevie Wonder

Rösten, den själ, rytm och glädje av som sångare i den bästa av sin karriär. Varning: "i Just Called to Say i Love You" kan behöva för att vara snabb-vidarebefordras efter ett tag. Min och mina barn " —favorit låt:

7. Hon är Så Ovanligt , Cyndi Lauper

80-talet charm och oskuld av Cyndi ' s voice over tuggummipop och kraftigt dragit texter—som en stor komisk, och några av de bästa låtarna från decenniet. Min favorit låt (beats och kul att göra det här valet lätt):

8. Fett Olika Konstnärer

Jag var tvungen att prata med mina barn ut i att välja detta för två somrar i rad! Från små till stora barn, detta soundtrack är sann magi för alla åldrar. Min favorit låt:

9. Vita Blodkroppar, Vita Ränder

Varje låt är "en liten, liten gåva till mig." En nära perfekt rock album som lyckas vara helt underbart för barn och vuxna i alla åldrar. Min favorit låt:

10. Greatest Hits Smith

Detta bombastically kul, oblygt känslig och ibland helt löjligt album är en ren sommar kul. Min favorit låt går ut till min äldsta (min son Dakota Varg, för de dagar då vårt soundtrack var bara för oss två):

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar