För Söt För Att Göra Läxor

Det var lite av ett tumult i dag när ordet kom ut att JCPenney var att sälja en skjorta, som varierar i storlek 7-16, som läsa, "jag är för söt för att göra läxor så att min bror har att göra det för mig."

När folk på Penney ' s (vi fortfarande kalla det för det, rätt?) såg uppståndelse, de ryckte shirt från deras webbplats på rekordtid.

Jag, däremot, ser inte vad the big deal är.

Jag menar, Lily är verkligen vackra— bör hon kan förväntas ha en hjärna också? Varför borde inte hennes bror göra hennes läxor åt henne? Han är manlig, trots allt och vi vet alla män-folk är smarta och kära. Jag skulle mycket föredrar hon att tillbringa sin tid efter skolan borsta hennes glänsande hår eller måla hennes naglar än triviala saker såsom skolan att fungera. Duh!

I själva verket har jag kommit upp med några tröjor av min egen för henne att bära stolt till skolan. De verkligen uttrycker den bild som jag vill att min dotter att skildra...

Söt, eller hur?!

Förhoppningsvis kommer du att se dem snart på en JCPenney nära dig.

ADVERT

Lägg till din kommentar