8 Saker jag är Helt Över, för att jag är För Gammal Och Trött För Bullsh*t

Jag är ganska säker på att vara en vuxen är 85% att göra med skitsnack du inte vill ta itu med. Och om du är en förälder som du kan stöta på att antalet upp en hel del.

För det första är den skit vi har att ta itu med som kreditkort räkningar, huslån, och på måndag morgon för konferens samtal. Då är det skitsnack att vi klagar över, men gör det ändå eftersom det är med eller för någon som vi älskar. Titta på HGTV med vår maka och spendera en hel söndag eftermiddag på en ungdom som baseboll-turnering bara för att titta på vår son slå ut tre gånger faller helt i denna kategori.

Och då är det onödigt skitsnack som på något sätt smyger sig in i våra liv, som fyllde våra sinnen upp som en igensatt toalett vi bortser tills skiten är bokstavligen svämmar över.

Tja, jag säger nog. Nog om skitsnack. En av de vackraste sakerna med att vara vuxen är att vi kan säga NEJ till onödiga skitsnack. Vi kan vara selektiv om de knullar vi ger och ta ett hårt pass på craptastic nonsens infiltrera våra liv.

Titta, det kommer en punkt i varje människas liv när du inser: livet är för kort för skitsnack. Jag är på den punkten, gott folk. Jag är för gammal, för trött, och alltför upptagen för detta assholery skitsnack nonsens.

1. Falska människor.

Du vet att falska vän som livet är alltid pipig ren och hon klagar aldrig och hon älskar sitt barn så mycket och hon är #soblessed alla jäkla tid ? Ja, nej tack. Om du inte kan vara äkta med mig och tik om hur ditt barn gnäller gnällspikar eller erkänna att du har övervägt att fly till ett hotell ensam för en vecka, vi kan inte bara vara vänner. Missförstå mig inte. Vi kan vara vänliga . Vi ska le och utbyta artigheter medan vi uthärda dem som smärtsamt lång baseball-turneringar, men vi kommer inte att vara till real vänner. Och om du är en lögnare ljuger som säger mig en sak och någon annan något annat, jag kan bara inte med det.

2. Humblebrags, passiv aggressivitet, och alla typer av småaktiga.

Jag har gjort så mycket eye-rullande på humblebrags på sociala media på sistone att det har blivit en arbetssjukdom fara. Och den passiv-aggressiva snarkiness som vimlar? Mitt standard svar i dessa dagar är välsigna ditt hjärta , som i princip kan översättas till STFU. I grund och botten, jag är helt över småaktiga.

3. Ljus och låg-fett-smör.

Livet är för kort för mat som smakar som sorg och besvikelse.

4. Falska nyheter.

Den verkliga nyheten är illa nog.

5. Sociala medier nonsens.

Kan vi alla är överens om att soapbox videoklipp som tagits i bilen har hoppat hajen? Och ALLA MÖSSOR SKRIKER? Vänligen. Jag får skrek på tillräckligt med mina barn, jag behöver inte det från Internet också. Okej, okej, det kanske jag är skyldig till Internet skriker då och då, men allvarligt, dessa dagar, bara några minuter på Facebook får mig att känna mig som att jag måste sätta på en HazMat dräkt, häll en god drink, eller sticka en gaffel i mina ögon (ibland alla ovan). Lyckligtvis har denna behändiga lilla knappen som heter Unfriend (eller sluta följa om jag försöker vara artig om det), och med ett litet klick kan jag säga adjö till den otäcka smuts som får mig att frukta för mänskligheten och krypa-värdig inlägg som får mig att vilja kasta upp i min mun lite.

6. Rasistiska, homofobiska, sexistiska idioter.

Detta är inte en gråzon. I grund och botten, om du tror att du är bättre än någon annan på grund av din etnicitet, kön, sexuell läggning eller religion, som jag inte har tid för din assholery. Hej Felicia!

7. Domare Judy ' s.

På sistone verkar det som om föräldraskap och döma andra gå hand i hand. Tillräckligt. Lyssna, vi alla gör ett bra jobb. Tja, ett tillräckligt bra jobb ändå. Och tillräckligt bra är bra nog. Tro mig, jag gör nog andra gissa om mig själv; jag behöver inte oroa dig för de domar som kommer från andra människor också.

8. Skitstövlar Kommentarerna

Inte bara är jag för gammal och trött för din Michael Jackson popcorn-ätande meme kommentar skitsnack, men jag är också fullt upp med att rätta alla dina assholery. För att uttrycka det rakt på sak: Om du inte har läst artikeln, inte kommentera. Om du kommer att vara en skitstövel, inte kommentera. Om du kommer att pipen ut en massa desinformation, inte kommentera. Om du ska skriva något om hur kvinnan ska bara skriva om moderskap och blöjor vill inte kommentera . Det är så enkelt.

Listan av onödig skit som vi har att ta itu med går på och på, men som jag sa, jag att låta skiten gå . Ingen av oss är att få någon yngre, och våra barn fyller upp en bra bit av vår skitsnack hink så vi har att dumpa en del av det andra skit ut när vi kan. Jag skulle säga att #SorryNotSorry eller något sådant trendiga hashtag slang men, tja, jag är för gammal och trött för det också.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar