Kundtjänst Operatör Blir Omedelbar BFF Till Kvinna Arbetar Med att Bryta Upp

Hero Kapital En anställd visar alla av oss damer vad det är att ha varandras rygg

Alla har de gånger i livet när de är det bästa sättet att beskriva vad som händer är "Vad. Den. Helvetet. Världen." Christine Grady har haft en av dessa stunder nyligen. Och hennes frälsaren kom i form av ett Capital One kreditkort anställd. Stanna med mig här, för jag lovar att detta är den bästa historien som du har hört på ett tag.

Efter att Christina Grady ' s fästman bröt upp med henne, hon behövde möbler till sin nya boning. Hon var mitt i att sätta upp hennes nya fästman-fritt liv när hennes Inkomst Ett kort var avstängt för misstänkt aktivitet. Hon heter Huvudstaden och En, som hädanefter kommer att vara känt som "Där Tonya Fungerar."

OMG, bästa story någonsin... Min Inkomst Ett kort fick stänga av efter misstänkt aktivitet när jag började skicka möbler till en...

Postat av Christina Grady Onsdag, 14 September 2016

"Jag ringde och förklarade att detta awesome kvinna, Tonya att min fästman hade brutit upp med mig och jag flyttade," Grady förklarar. Hon hade en massa möbler som skickas till hennes nya lägenhet, i en helt annan stadsdel, som förmodligen iväg några larm för hennes kreditkort för företag. Så hon var tvungen att ringa och förklara alla händelser i hennes liv som fick henne till den punkten, och det slutade med att mötet Tonya på andra änden av linjen — ett sympatiskt öra. "Hon var som," Flicka, jag ger dig 4,500 gratis km. Att gå på semester. Ta så många bilder på dig själv alla glada och lägga dem alla under som Instagram.'" I fall du undrar, 4500 mil är inte något galet, så är det nog fungerar till $45 — så det är inte som Tonya var gör något fel genom att erbjuda km. Att bara vara en fantastisk kvinna. Men berättelsen blir bättre.

Christina var att sätta sitt nya hus tillsammans, och hade just återvänt från en särskilt deprimerande resa till Home Depot, där kunden service kan i princip sammanfattas som, "Du är en kvinna, vi kommer att vara skitstövlar." Christina vänster känna sig som skit, sedan hennes fästman dabbles i egna möbler att göra, och som normalt skulle vara en itu med saker som resor till Home Depot. Hon berättade Skrämmande Mamma, "jag lämnade butiken med tårar i ögonen. Jag kände mig som, " jag kan inte göra detta. Jag kan inte göra detta på egen hand. Jag behöver en kille för att gå till Home Depot med mig.'" Du vet hur det känns — vi har alla varit där. Post break-up blues.

Mycket snart efter att Christina får ett sms från sitt ex: "Någon skickat blommor till mitt hus." Hon tänker, "vem Som skulle vara så fet?" Hon gick för att plocka upp dem medan hennes ex var på jobbet, och inuti det förseglade kort var budskapet, "Bästa hälsningar, TONYA KYY905 Capital One." TONYA SKICKAT HENNE BLOMMOR TILL SIN EX-FÄSTMAN HUS I EN FÖRSEGLAD KORT.

Bild via Facebook/ Christina Grady

"Hon skickade mig blommor! Till min ex-fästman hus i en förseglad kort!!!!!! TONYA KYY905, du är ett geni och är en förebild för kvinnor ser ut för kvinnor. #TONYAKYY905ISMYHERO dela gärna med, hela världen ska veta hur häftigt Tonya KYY905 är!!!!"

Alla som har sett det här inlägget är att älska det, och det är att gå viral som vi talar. Christina förklarar mer i kommentarerna under hennes berättelse:

JA, TONYA. Vi bör alla sträva efter att vara Tonya. Tonya är ett adjektiv som nu, och det betyder "kvinna som har din rygg."

Christina berättade Skrämmande Mamma att hon sedan talade till Tonya på telefonen genom att få lappat fram till henne på jobbet, och Tonya var lika glada att höra från henne. Hon vill visa Tonya hennes inlägg, men av uppenbara skäl Tonya kan inte ge ut hennes efternamn eller ansluta till kunder i någon form av personligt sätt. Christina lovade, "Tonya, jag kommer att få det här inlägget att du på något sätt."

Så för att hedra Tonya idag, ring en vän du inte pratat med på ett tag. Tipsa en total främling hon ser fantastisk ut. Köpa kaffe för att kvinnan i raden bakom dig. Låt oss hålla denna awesomeness som händer, för att hedra Tonya KYY9o5, vår nya personliga hjälte.

Christina säger, "När något tufft kommer upp för mig nu att jag kommer att tänka," Vad skulle Tonya säga?'" Och svaret, Christina tror att du är

"Du fick det, flicka."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar