10 Sätt Småbarn och Frat Pojkar Är Samma

Nu när jag är mamma till två pojkar, jag långsamt börjar inse hur grova de verkligen är. Även om det inte finns några grekiska bokstäver hissas framför min ytterdörr; den luktar och röran som du stöter på när du skriver – kommer definitivt att få dig att ifrågasätta huruvida eller inte en hel broderskap liv här. Förhoppningsvis en dag ska jag ha min egna privata badrum eller ett live-i hushållerska (du vet, om jag vinner på lotto). Tills dess, här är 10 skäl till varför lever med ett litet barn (son) är som att leva i en frat hus:

1. De Är Stolta Över Sin Avföring. Varje gång min son går till badrummet, han måste visa mig. "Mamma, titta vad jag gjorde – Ta Da!" (Du vet att du är mamma när du går faktiskt ser och reagerar sedan med att ge en high-five.)

2. De Har Sub-Par Hygien. Jag måste hota min son att borsta hans tänder. Jag brukar säga till honom att hans tänder kommer att falla ut om han inte borstar dem. Menar, jag vet, men jag kan inte stå ut med sin ruttna andedräkt. Han torkar snor på hans armar, hans fötter luktar, och jag ska bespara er detaljer och inte diskutera sin rumpa-torka kapacitet.

3. De Har Dålig Syfte . Kissa överallt. Gåta mig detta – hur svårt är det att kissa i en gigantisk hål när du står mindre än en tum från toaletten? Varför är detta koncept så svårt för män / pojkar?

4. De Passerar Gas När Som Helst, Var Som Helst. Vanligtvis bryta vind åtföljs av fnitter, så jag inte har något emot detta så mycket. (Om du är en vuxen man, så det är inte söt.)

5. De Gillar Att Röra Sig. Även min åtta månader gamla omedelbart når för sin pojke andra delar hans blöja kommer ut. Bara förra veckan, mitt barn drog av sig sina byxor ner för att visa min mor-in-law sina könsorgan. Män och deras pride – jag antar att det börjar vid födseln.

6. De Drar All-Nighters. Min son är inne i en tillväxt spurt och han är en nattuggla, vilket innebär sömnlösa nätter för mig också. Även om han går till sängs sent, han upp med 6 am . Jag kan inte vänta tills han är tonåring och sover dygnet runt.

7. Deras Rum Är Trasigt . Jag rengöra mina pojkars rum minst fyra gånger per dag och det ser fortfarande ut som en tromb härjade det. För att hitta ett par strumpor, min son insisterar på att dra varje bit av kläder först och fortsätter sedan att kasta allt på golvet.

8. De Försöker Smyga I Din Säng. Varje kväll min son går att sova i sin säng, men varje morgon vaknar jag och han i mina. (I hemlighet, jag älskar detta eftersom han en dag inte vill gosa med mig, och jag är inte redo för det ännu.)

9. De Kräks Kometer. Småbarn är projektilen kräkas maskiner – i fall du inte vet. Det händer oftast när du är klädd i en fin outfit och det kommer från ingenstans.

10. De Har Inget Filter . Lämna det till ditt barn för att genera dig varje chans de får. Stötande språk är bara en del av deras dagliga liv. Ärlighet är en dygd, men när du har ett barn, det är en förbannelse.

Samtidigt som jag försöker lära min son att tänka på hans P och Q är nu, jag hoppas att han blir äldre hans sätt kommer att vara mer framträdande i vårt dagliga liv. Men första saker först – vi måste fokusera på sitt mål.

Relaterade inlägg: 10 Sätt Graviditet är Som Toddlerhood

ADVERT

Lägg till din kommentar