Mina Barn Blev Biten Av en Annan Unge, Och Det Är Därför jag Var inte Arg

På sistone, min barn har varit lite aggressiv. Vad jag menar med detta, är hon driver andra barn när de försöker leka med henne. Är detta normalt barn beteende? Ja, men det är fortfarande inte okej. Hon är inte heller den bästa lyssnaren. Är detta normalt barn beteende? Ja, men det är fortfarande inte okej, och speciellt i kombination med det hela att vara aggressiv sak som hon har testat mig med. Inte en mördare kombination, minst sagt. Bottom line, jag är inte säker på om hon tycker det hela trycka sak är ett spel, men det måste stoppas—liknande spelet över.

En morgon bestämde vi oss för att prova ett gym class med sin kusin. Hon, min starka-wild child, var, naturligtvis, rebel i stort. Hon gillar inte att delta i vad resten av klassen gör. Jag hade barn också, så jag bestämde mig för att göra klassen med barnet och låta henne göra sin egen grej. Ärligt talat, vi lämnar så många klasser tidigt på grund av min viljestarka barn som missköter sig, och jag ville att mina barn, som njuter av det, att kunna bo och njuta av att för en gångs skull. Jag var allt om barnets rättigheter.

Jo, hon gör sin egen grej, och då såg jag henne och hennes kusin som spelar ut i hörnet av mitt öga. Mycket söt Jag trodde, som baby drog sig upp på mig. Och äntligen –hon knappt tittade på honom två gånger, men nu var hon göra upp för det.

Helt plötsligt, min dotters arm gick upp.

Jag såg en djävulsk toothy leende. Sedan hennes andra lilla arm steg som en zombie och i slow-motion innan jag kunde göra något — hon sköt sin kusin.

Jag såg honom falla till marken. BOOM. Han är mer av en söt och passiv personlighet så tittade han på henne — och sedan tårar.

"Nu ska du timeout," jag sniffas, ta tag i det barn, som verkade nöjd med sig själv tills jag sätta sina barn i fängelse. Sedan hennes attityd skiftat helt som hon försökte få ut av den plats som jag placerade henne. Detta innebär oftast en brottningsmatch mellan oss två. Hon kom ut på det lite rufsig eftersom två minuter av timeout är svårt för småbarn.

"Förlåt," hon spottade ut till hennes kusin. Och det var det.

Tja, senare karma fångade upp henne, och jag vet inte om jag är helt förskräckt om det om jag är ärlig.

Låt mig förklara...

Mina barn slutade inte ta en tupplur, så när barnet kom upp, jag bestämde mig för att döda lite tid genom att ta dem båda till en lek utrymme för att bränna lite innan läggdags energi.

Allt gick enligt plan. De barn var på väg ner bilder och bränna lite energi, och barnet var jag och avslutande henne, spelar i närheten, och sedan...

Min dotter träffade sin match, i en 3 meter hög liten flicka.

När du kör ett spel utrymme bilar, denna lilla flicka kom fram till henne för att kolla in bilen också.

Min dotters svar—hon knuffade den lilla flickan. Och den lilla flickan kämpade tillbaka och dragit i min dotters arm.

Mitt svar: jag blåste min domarens vissla!

"Woah. Inga träffar. Både du," sade jag dra flickan bort från min dotter. Då jag tittade på den lilla flickan, "Hon är med bilen just nu, har du något emot att använda den efter henne?" Då min dotter körde bort det med att hennes fötter—mycket Fred Flintstone av dig, Fisher Price. Den lilla flickan brast i tårar, och jag tröstade henne och visade henne en annan bil bakom henne och hjälpte henne in. Därför, självklart, när det är tio bilar, varje barn vill samma sak. Eftersom det är barn mentalitet, den du har som jag vill ha.

Senare min dotter lekte med några block, försöker att sätta ihop dem. Samma lilla flicka som kom över till oss. Min dotter försökte att spela med dem, och den lilla flickan knuffat henne. Min dotter knuffade henne tillbaka. Dags för mig att domaren igen, jag trodde, att plocka upp den ett år gamla och på väg till dem.

Min dotter började dra ett kvarter bort från henne som jag kom närmare. De var båda drar. Sedan...

Flickan lite min dotter .

Min dotter vände sig mot mig och hela hennes ansikte upp. Jag kunde berätta att hon var prepping för en stor skrik. Jag gav min dotter en kram trösta henne medan tårarna började strömma nerför hennes ansikte. Den andra tjejen inte bryta huden, men det var ett märke. Hennes pappa kom över, och jag berättade för honom vad som hänt. Jag berättade för honom sanningen. Titta, jag var arg att hon bet henne, men de var båda missköter sig så jag trodde att han skulle tillrättavisa detta. Jag menar, min dotter var inte oskyldiga. Bett är värre än att trycka på, men både flickor var fel.

Som min dotter fortsatte att gråta och jag smekte hennes arm, jag berättade för henne om hur du går till kritan andra barn, vissa kommer att vara aggressiva tillbaka.

"När du trycker på, det ger andra barn owies också som du fick idag," förklarade jag. Jag gick bara på en liten stund, eftersom min stackars flickan var hysterisk—men ärligt talat, efter hennes aggressiva beteende på sistone, jag var glad att hon träffade sin match på något sätt.

Jag hoppades att det kanske skulle hjälpa henne att inse att vara aggressiv är inte hur vi ska kommunicera våra behov. Vem vet om hon lärt sig sin läxa. Hon har inte varit så aggressiva sedan, så hon är kanske tänka två gånger om att agera aggressivt mot andra barn. Eller kanske hon inte hade någon pissa bort henne så mycket sedan dess. Kanske lite av båda.

Men, det gjorde hon erkänna att hon hade en owie och det gjorde ont, från en annan unge, så vi kom någonstans. Därför är jag inte helt förskräckt av min dotter att bli biten.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar