Kära Barn, Hör Mig: Något Har Att Ge (Och Det Kommer Inte Att Vara Mig)

Hej Min Lilla Sweet Potato,

Vi behöver prata.

Jag vet att du går igenom några mycket viktiga utvecklingsmässiga milstolpar, men jag har några funderingar om ditt beteende, som jag känner att vi bör ta itu med.

Sista natten du vispad din blöja iväg med sådan kraft att en klump bajs flög över rummet och slog mig i bröstet.

Jag tänker inte ljuga, det var upprörande, och jag är fortfarande inte riktigt säker på hur det ens hände. Jag förstår att du vill göra saker "av dig själv "men jag har aldrig trampat min bajs på dig, så tror jag det är rimligt att be om att detta aldrig händer igen.

Medan vi är på ämnet nonsens, vad är det med din vredesutbrott ? Det kan inte vara normalt. Jag tror att du kan vara lider av PMS (förskola härdsmälta syndrom). Jag har hört att det är en sak — att jag inte bara göra det upp.

Jag vet barn att livet är fullt av besvikelser och upprör, men du ska veta, det är helt onödigt att falla till marken — som om du är består helt och hållet av Jell-o — varje gång något inte går din väg.

Jag är ledsen att jag inte skulle låta dig spela i ugnen. Jag vet, jag suger. Kanske när du är äldre.

Och så mycket som jag skulle njuta av ledigt från matlagningen, jag kan inte låta dig leva av frukt, snacks och stora block av ost. Om du gjorde det, du skulle aldrig bajs igen, och sedan vad skulle du kasta på mig? Tänk om det.

Vi behöver också tala om din sömn — du suger på det.

Det finns ingen anledning att byta ut uppstoppade djur vid 3 på morgonen att De inte bryr sig som du sover med. De är fyllda och har inga riktiga känslor. Jag, å andra sidan, gör det, och när du vaknar upp och vägrar att komma tillbaka i sängen vid 3 på morgonen, den känslan känner jag mig mest är ilska.

Sedan finns dina byxor — eller brist på sådan, snarare.

Lyssna, jag gillar inte byxor heller, men tyvärr, de behövs när vi är i det offentliga. Går framåt, jag skulle vilja att upphöra med alla argument om byxor — det är en icke-förhandlingsbar fråga. Om vi stannar hemma, sedan med alla medel, strövar fritt min lilla gasell. Jag kommer vara den första i närvaro vid din no-pants-fest.

Slutligen, du vet att jag inte är en strängt när det gäller tv med tid, men du är verkligen tänjer på gränserna för min mentala hälsa med dina inställningar för visning. Sjutton på varandra följande episoder av Tass Patrol är definitionen av överdriven. Det finns inte någon, eller något, kvar att spara på Äventyr Bay — dessa valpar är bara showboating på denna punkt.

Så, kid, vi har fått göra några ändringar.

Kanske vi kan lösa detta över ett spel av Hungriga Hungriga Flodhästar.jag? Jag ska låta dig vara blå, och sedan ändra ditt sinne och efterfrågan den gula, bara för att i slutändan spela med orange flodhäst. Vad vi än gör, vi måste göra något.

Jag älskar dig, men jag kan inte skala bort er ytterligare en våning, eller dra ut dig i en annan restaurang som skriker och gråter för din juice var för saftigt.

Du kommer att arbeta med mig här.

Tålmodigt väntar på ditt svar,

Mamma

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar