Idag Du Behövde För Att Veta Att Jag Älskar Dig

Till Mina Barn,

Jag är ledsen att jag inte kunde spela med er idag. Jag vet att du ville tillbringa tid med mig. Jag ville verkligen att tillbringa tid med dig också, men idag är det bara fungerade inte, och så ledsen som du är, jag känner mig ännu värre. Jag ville inget mer än att vara med dig.

Du växer upp framför mina ögon—jag blir ständigt påmind av allt från dina vuxit ur gym skor till visdom mina äldre vänner älskar att ge mig när de säger, "Innan du vet det, hon kommer att vara i college."

Men idag har jag inte får spela med dig eller krypa för dig, eftersom jag inte kunde ignorera den långa lista av saker som jag behövde få gjort i hemmet och på arbetsplatsen. Jag är livligare än jag någonsin trodde att jag skulle vara, och jag har mer ansvar än jag någonsin kunde ha föreställt sig. Jag är ledsen att det tar upp tid som jag hellre skulle spendera med dig. Det dödar mig att gå miste om så många saker i ditt liv, men som jag alltid att påminna dig, jag kommer att försöka ha mer tid för dig i morgon.

Jag vet att detta inte är rätt för dig. Var god försök att förstå att jag inte får vara så delaktiga som andra föräldrar, inte för att jag älskar dig mindre, men eftersom jag älskar dig så mycket att jag försöker göra ett bättre liv för dig. Jag vet att du är ung och just nu är du inte förstår, men en dag kommer du att. En dag när du är äldre och har barn i din egen, jag hoppas att du kommer att se tillbaka och veta att allt jag gjorde var för att jag älskar dig.

Just nu, du verkar inte förstå det, och jag vet inte varför, eftersom jag tala om för er hela tiden: "jag behöver för att få detta gjort så att jag har tid att spendera med dig i morgon." Jag verkligen inte förstå varför du tala om för mig att jag inte ens älskar dig när jag alltid säger att jag vill spendera tid med dig, i morgon.

I dag, allt du verkade förstå var att din mor var alltför upptagen för dig. Jag försökte än en gång att förklara det för dig, men efter att ha sett tårar i ögonen och höra dig säga: "jag vill bara att du," jag börjar undra om jag kanske är den enda som inte förstår.

Kanske har jag varit så fokuserad på att ge för imorgon som jag glömde att ge dig vad du behövde idag. Kanske jag svek dig genom att förvänta sig att en dag kommer du att se tillbaka och förstå var jag kommer ifrån. Men det har aldrig slagit mig att det kan vara jag som ser tillbaka och inser att jag aldrig förstått det där du kom från.

Kanske allt som du behöver lära dig i livet kommer inte att bli lärt mig i morgon, för kanske är det som lärs ut just nu.

I dag, du måste veta att jag älskar dig. Jag tror inte att det var du som inte förstår—jag tror att det kanske var jag.

Jag har varit så fokuserad på att göra en bättre i morgon så att jag glömde att uppmärksamma dig idag . Jag är inte säker på hur jag ska få tid för allt, men det är inte längre mitt problem, idag eftersom jag kommer att visa dig att jag älskar dig, och i morgon ska jag räkna vila ut.

I dag lär du dig, och jag måste vara noga med vad jag undervisar.

Tack, Mitt Barn, för att lära mig vad jag verkligen inte förstår. Jag kommer alltid finnas här för dig, även om det idag. Speciellt om det är i dag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar