Kommer Hem Från En Barnfri Semester Är Bara De Värsta

Jag är väl medveten om att en dag kommer jag att missa med slumpmässiga småtryck i mitt hem som en liten låda märkt "googly ögon." Jag är fullt medveten om att avsaknaden av en jätte bin av dubbarna och shin vakter av olika storlekar i min källare kommer en dag slår mig som bittersweet. Jag vet att jag en dag kommer att sakna dessa saker eftersom de kommer att innebära att mina barn har vuxit upp och inte längre kan leva med mig. Jag förstår det, men idag är inte den dagen.

Idag började med ett "Åh hej, 4:30! Jet-lag, du är fantastisk" wake-up call.

Det var en "jag har gjort så mycket innan 8 på morgonen för att jag skulle kunna få den mest förhärdade Armén drill sergeant gråta" typ av dagen.

Idag hade en distinkt "jag har olika krav på renlighet än vad de gör, jag har olika krav på renlighet än vad de gör" som ett mantra.

Det innehöll en "jag har bara varit hemma från min semester med Pappa för ca 17 timmar, varav 12 har du sov, och du gör mig fn-saknar dig redan" för sent på morgonen följdes upp av en "Don' t make me önskar din barndom bort med denna ständiga käbbel" på eftermiddagen.

Idag blev det ett "Hej, jag har en ny idé! Låt oss lägga BORT skit när vi är klara med det...HELA VÄGEN BORT" dag.

Det ingår en "Om du skriker ut det i bilen en gång till jag är säker på att jag kommer att kränga av vägen och krascha" i mitten av eftermiddagen utflykt.

Idag blev det ett "Varför måste det vara bajs i toaletten varenda gång Jag går till badrummet?" typ av dagen.

Det var en "jag kommer inte att hedra att gum/mellanmål/tid för skärmen fråga med ett svar" dag.

Idag var det en "jag vet att jag har sagt det många gånger innan, men den här gången är jag verkligen, verkligen kommer att förlora mitt sinne" typ av dagen.

Idag var definitivt en "jag-värde organisation för mycket att ha så här många barn" typ av dagen med tungt "Varför ska jag ens försöka?" undertoner.

Det var en "Det är olyckligt att du inte gillar spenat eftersom spenat älskar dig" middagsdags som föregår en "Borsta dina tänder. Borsta dina tänder. Borsta dina tänder. Har du borsta tänderna? Varför inte du borsta tänderna? Vänligen gå och borsta tänderna" sänggåendet rutin.

Jag tror verkligen att den dagen kommer då jag kommer att längta efter den otroligt högt pitter smattra av små fötter på för mörkt på morgonen. Jag vet att det är sant. Men idag, dagen efter jag kom hem från Amsterdam inte för att dag .

ADVERT

Lägg till din kommentar