Idag ska jag en Dag Vill ha Tillbaka

Det är de dagar då alla behöver och vill ha för att hållas och det finns inte en sekund jag kan hitta mig själv. Ett av barnen i gruppen är antingen missnöjda, kasta ett utbrott, gråta eller skrika, och jag tror, Vänligen gå spela. Mamma behöver en paus. Bara två minuter för mig själv. Jag kan inte hålla dig just nu. Mina armar är på väg att bryta.

En dag, jag vet att jag kommer vilja varje ögonblick som jag tog för givet — och att tigga för att få möjlighet att jaga ett av mina barn, att få dem att låta mig hålla dem på alla.

Men den oupphörliga en mer s — när jag bad att färg en mer bilder, läsa en bok eller spela ett spel, efter att den tidigare timmar att ägna varje sista andetag av energi kvar i min kropp — att hitta mig svara på tiden med en slöfock och en suck.

Men, jag vet att det kommer att komma en tid när jag skulle ge vad som helst för att kunna sitta ner och inte bara göra detta en gång till, men tusen gånger mer.

Det finns morgnar, eftermiddagar och kvällar när jag känner mig som en slav i mitt eget kök. När det känns som att det är mer av en krigszon. Jag får inte sitta ner, som någon alltid behöver en annan refill, en andra portion — eller naturligt, det är en enda röra som behöver omedelbar uppmärksamhet.

Och ja, en dag, jag kommer titta runt i mitt kök och vill att det ska vara fyllda med små människor som behöver mig för att vänta på dem hand och fot... allt för snart, det kommer bli tomt, tyst och livlös.

Det finns stunder jag känner att jag inte kan ändra en mer blöja, hjälpa till en gång på pottan, torka ett mer stökigt mun eller rensa upp i en mer katastrof. Så fort jag får en av dessa uppgifter sker, nästa är redan väntar på mig.

Men jag vet att i slutändan, mitt behov av att vara behövd är långt större än något annat. Jag kommer inte bara att missa detta, men längtar för det en dag.

Det finns nätter när barnen bara inte gå ner för sängen... eller för den delen, sova. De gånger de förlänga den oundvikliga vid tuck-ins och be om ytterligare en puss, en kram, en mer dricka av vattnet eller har bara en sak att berätta för er, men... för femtonde gången.

Det kommer att komma en tid jag skulle ge vad som helst för att ha sett till att jag tog var och en av de extra kramar och pussar och inser att jag stimulering salar med en tomhet som inte kan ersättas.

Hundratals gånger har jag fått frågan dagligen, Mamma titta! Mamma bara titta på mig! Mommy.... Mamma? Kom hit! Mamma kan du hjälpa mig med detta? Det finns tillfällen när jag tycker att jag kunde rasa och ofta, på min bristningsgränsen, jag undrar, Hur är det möjligt för en människa att möta alla dessa små människors behov på en gång, varje dag, hela dagen och hela natten lång? Jag känner mig så besegrade ibland helt enkelt eftersom det inte är fem av mig att gå runt.

En dag kommer jag att be att få dessa krav och söta krav tillbaka.

Det är aldrig sinande grunder där jag är ombedd att titta på samma program eller film över och under eller lyssna på samma låtar om och om igen. Ibland, mitt huvud värker och snurrar från det, och jag är säker på att det kommer att brista om det ser eller hör något en gång till. Jag inser ibland min välbehövliga sociala, vuxen klampar inte längre är uppfyllda; de är helt enkelt en sak av det förflutna.

Det är aldrig för tidigt uppvaknande när jag skulle ge något för att få mitt barn att sova i och inte har varje dag börjar vid 65 km / h vid 5:30.m.. de Flesta dagar, när jag försöker få mina ögon att öppna och påminna mina ben för att sätta sig i framför andra, jag är inte säker på vilket håll jag är på väg eller vad som behöver göras först. Jag gör bara mitt huvud räkna med att se till att alla stod och gjorde det genom en annan natt.

Det finns dagliga spel där jag har någon att leka peek-a-boo under mina två-minuters dusch eller har dunkande fötter och squeals som löper genom våra hallar till den punkt att det låter som att någon blir allvarligt skadad och vårt hus kommer säkert att rasa.

En dag, lugn och tystnad kommer att bli öronbedövande. Jag kommer missa detta.

Det körs från en händelse och utnämning till nästa. Den ständiga i och ur bilen platser att hänga med i vårt schema. Och medan vi är ute och reser, de ständiga striderna i baksätet som är ibland tillräckligt för att göra det omöjligt att ens försöka att köra säkert. Alla så ofta jag tänker för mig själv att jag måste vara en av de mest modiga människor här på jorden för att sätta dessa små människor i bilen och ta dem alla ut i det offentliga ensam.

En dag kommer jag att vända och hitta fullständig tomhet bakom mig, med ingen att fråga eller att du behöver mig för att ta med dem överallt eller plocka upp dem. Jag kommer säkert att ha det tillbaka.

Daglig rengöring tandkräm ur diskhon, byta skor som är på fel fötter, fastställande av skjortor som är misbuttoned, hålla upp med den aldrig sinande massor av tvätt, snubbla över och plocka upp ett hav av leksaker som låg spridda i huset eller återigen gnugga krita, som har funnit sin väg till vår vägg. Ja, alla för detta, varje enskild sista sak, jag kommer att vilja det alla tillbaka.

Det är galen sak om moderskapet — det mest tröttsamt och ibland mest fruktansvärda uppgifter är faktiskt där vi kan hitta de största välsignelser dolda.

Dagar Hjälp, Mamma .... Mamma, snälla .... Bara en! Jag behöver ibland ber mig att omfamna detta, allt detta... de kamper, utmattning, bärandet av 50 hattar för att bara överleva en dag med min lilla kära för en dag, kommer detta att alla börjar att sakta ner och så småningom komma till ett stopp. Det finns ingen pause-knappen. Det är inte bakåt-knappen. Och tyvärr, det är ingen göra-över - knappen.

I våra stunder av utmattning och förtvivlan som vill, Åh när de är tillräckligt gammal för detta. Vi har bara för att driva ut det lite längre tid att göra det genom detta skede.

Det kommer att komma en tid jag kommer att vara sjuk att jag tänkte att jag kunde ha önskat någon tid bort och skulle gå till ändarna på jorden att vara tillbaka här ; just här, just nu.

Jag med en skott med mina barn. De får en barndom med mig. Den fantastiska, men ändå skrämmande del av allt detta, Jag är författaren av denna del av deras liv. Jag bestämma hur deras kapitel som skrivs ut. Varje dag, jag kommer att gå ner i lågor försöker ge dem ett helvete av en berättelse att läsa om och se tillbaka på en dag och tänker, "jag kommer ihåg att glad . När jag tänker på min barndom, jag kom helt enkelt ihåg lycka."

Och om vi har verkligen tur nog, de vet i sina hjärtan att deras mor, ja hon var en stor bidragande orsak till att lycka.

Som jag har mina misslyckade försök och tider jag önskar bara att jag kunde ta tillbaka, jag måste helt enkelt försöka lära sig av mina misstag, hoppas vid Gud att det bättrade mig som förälder, gå vidare och försöka göra nästa kapitel lite bättre än den förra var.

Tackar Gud varje dag vi får en helt ny sida att skriva på.

Relaterade inlägg: 37 Skälen till att jag Inte Anamma Ögonblick

ADVERT

Lägg till din kommentar