Att EN NICU Barn Från En bröstmjölk Givare

Kära NICU babe,

Jag vet inte din historia. Jag vet inte vem du är. Och jag kanske aldrig kommer. Men kanske, bara kanske, kommer du att göra stora saker i ditt liv. Allt du behöver är en chans, eller hur? Så slåss ni, lilla. Du ger allt du har. Oavsett vad du går igenom, kämpa.

Och att din Mamma, herren. Jag kan inte föreställa mig vad hon går igenom antingen. Men hennes barn är att ha en hård tid och y ' all båda behöver lite hjälp. Och om min mjölk kan hjälpa till på något sätt, då det är min största glädje. 700 timmar har jag ägnat åt att pumpa, och rengöring och förpackning upp detta för du är allt värt det.

Jag är en givare av många skäl. Det är en sådan stigmatisering om givare mjölk . Vissa människor känner att det är äckligt. Eller som på något sätt acceptera att det är vifta med en vit flagga — som att de är att ge upp på sina barn. Så många kvinnor som vill ge sitt barn bröstmjölk, men kan inte ge det för sig själva. Det finns många anledningar till varför. Det är där donatorer — som mig — steg.

Personligen är jag inspirerad till att fortsätta på NICU barn och familjer, som du. Min syster är en pediatriska sjuksköterska, och även om hon inte kan någonsin tala om hennes patienter med mig, hon ville berätta för mig om hur mycket ett uns av bröstmjölk kan hjälpa dem som små bebisar. Små barn som du. Det ger dig och andra som du någon form av tröst och styrka som är oförklarliga.

Någonstans där ute, det är en förälder i smärta. Att behöva se sitt barn kämpa och kämpa för sina liv genom en glasvägg. Med att utfodra dem genom en liten spruta, osäker på om de kommer att nå deras nästa måltid. Så, medan jag pumpar mitt i natten för att titta på resten av familjen sover, jag tänker på dem, av dig. När jag spendera timmar efter timmar med en maskin som inte är mitt barn, jag tänker på dem. Som jag räknar och städa och packa upp det, jag ber för dem. Ja, det är SÅ mycket arbete. Men, det är SÅ värt det.

Mer än 15 miljoner barn som föds för tidigt varje år världen över. I USA, cirka 500 000 barn föds för tidigt. Barn som föds vid mellan 37 veckor anses vara "måttlig till slutet" preemies; barn som föddes mellan 28-32 veckor anses " mycket underburna barn"; och "extremt tidigt" är när ett barn är fött på 28 veckor eller mindre. Barn som väger mindre än 1 och 3/4 pounds, eller är född i vecka 26 eller mindre, är "micro preemies."

Dessa små babes — små som du — spenderar mest av sin tid i plastlådor, omgiven av pipande maskiner och bright lights, som är ansluten till rör, och vårdas av flera medicinska experter. Den NICU är den sista platsen för någon förälder vill vara, och de kan inte vänta med att ta sin baby hem. Forskning visar att bröstmjölk har långsiktiga fördelar för prematura spädbarn. Efter alla, det är fullt av vitaminer, antibiotika, och stamceller.

Så ta det. Kampen. Och att växa upp och bli fantastiska! Jag tror på dig.

Jag vill låta varje förälder vet att det tar en by. Och dessa söta föräldrar med sina barn i NICU, du har min tysta röst slåss med dig varje steg på vägen. Jag kan bara föreställa mig som ditt barn kommer att vara!

Kärlek,

Givare Nummer: 0000060340

ADVERT

Lägg till din kommentar