Att Min Syster är Vacker, Borta Vänner

Ett utdrag av ett samtal mellan en grupp av barnlösa, tjugo-något tjejer på min systers möhippa...

Underbara Tjej #1: jag såg en födelse på Livstid Hälsa. Så äckligt. Barnet är täckt av otäcka slem när det kommer ut.

Underbara Tjej # 2: jag vet. Jag kan inte tro att folk tar bilder på barn rätt ur lådan som. Hallå? Ingen vill se ditt barn tills det är cuted upp och tvättas. Underbara Flickor # 1-5: [Skratt.]

Underbara Tjej # 1: När jag har en bebis, jag vill inte ens att hålla det tills de har städat upp det.

Underbara Tjej # 3: Ja, jag är med dig. Varför gör de för att uttrycka det rakt på mammas mage så?

Underbara Tjej # 1: Det är precis vad de gjorde på denna show. Placera den rätt på henne hela smeary och brutto.

Underbara Tjej s #1-5: [Ljud som anger allmänt oglad av nyfödda.]

Kära Underbara, Borta Vänner till Min Syster:

Jag höll tyst på festen när du pratade om hur brutto nyfödda, men jag hade ett gott skratt inne. Jag var precis som du för tio år sedan. Innan Matt och jag har haft barn, om födelse kom upp, jag skulle vax vältaliga med samma vackra, fräcka, blind okunskap. Ingen skulle floppen en slemmig nyfödd bebis upp på magen. Brutto. Jag vill inte hålla det tills det var ren och prydligt inslagna i en mjuk tätt täcke av lämplig färg. (Det var när jag inte påstå att jag aldrig ville ha barn alls eftersom de var högljudda och irriterande och eftersom de inte kunde sättas i en bur när jag ville resa.)

Jag vet att detta inte betyder någonting för dig nu, men du är fel. Nej, verkligen, du är. När du föder (och åh, vackra tjejer, jag önskar att du, enkel utformning, lätta graviditeter och förlossningar utan problem, utan förlust, så att du aldrig vet hur lycklig du egentligen är), du kommer inte bry sig om. Du kommer att skrika och gråta och kamp och rädsla. Du kommer att arbeta och komma ut på andra sidan en förändrad kvinna. De kallar det för förlossning, men det är också motherbirth. När det slemmiga barnet slutligen framträder, täckt i blod och slem och sekret, du kommer inte att tveka. Din enda tankar som du når för det (honom eller henne nu, men vi kommer inte att veta år), som Bilbo stretching för ringen, kommer att vara " Ge honom till mig. Han är min. MIN DYRBARA. Jag vill hålla honom nära. Jag vill känna hans hjärtslag och röra vid hans ansikte och hålla honom varm och trygg med mig för evigt."

Du skall svepa dina armar runt honom och kyssa hans hala huvud och knäpp dina tänder som en trängd grävling på sjuksköterskor försöker torka ner honom eftersom du kommer aldrig någonsin har älskat något så som du älskar att små barn. Du skall älska honom som omfattas i gyttjan vid födseln och täckt i bajs på en och täckt i lera vid fem. Du kommer att älska honom när han spottar gift på att du vid tio och när han vägrar att tala till dig på sexton. Med en kärlek som överskrider brutto och som är blind sekret, oavsett hur otäck.

Du kallar mig i tio år. Jag kommer att sälja mina barn om det inte är sant.

Kärlek, Någon Mamma

ADVERT

Lägg till din kommentar