Min Favorit Barn

Min favorit barn, Lily: Jag älskar dig mest. Du introducerade mig till en värld av moderskap och gjorde oss till en familj. Jag älskar verkligen hur snäll och söt som du är. Jag älskar hur du anser att någon ensam tid med mig nu en speciell dag, även om vi bara gå till marknaden. Jag älskar hur vårdande och medkännande du är för att djur och människor lika. Jag älskar att titta på dig att rita och den stolthet som du tar i din konst. Jag älskar hur du kramar som du aldrig kommer att släppa. Jag älskar hur omtänksam du är, alltid. Jag älskar din solbränna linjer och små födelsemärke på kinden. Jag älskar att höra från lärare och grannar hur underbar du är, även om jag redan vet. Jag älskar att prata med dig på telefon, på de sällsynta tillfällen när jag inte är hemma. Jag älskar att läsa lite anteckningar du lämna runt huset och höra att du läser för dina bröder. Du är min absoluta favorit.

Min favorit barn,

Ben: jag älskar dig mest. Du var den sötaste bebisen i världen, och jag bokstavligen inte sätta dig ner för över ett år. Jag älskar din livsglädje och entusiasm. Jag älskar hur du vakna upp varje morgon med ett fantastiskt humör, oavsett hur du gick till sängs kvällen innan. Jag älskar hur enkelt du kan vara. Jag älskar doften av din hals och färgen på dina magiska ögon, oavsett om de är gröna, grå eller blå som i dag. Jag älskar att hålla din hand och ansikte som du gör när du ser mig i skolan. Jag älskar hur din röst blir riktigt högt när du är upphetsad och att du faktiskt skrika av förtjusning. Jag älskar att du "kom ihåg att födas." Jag älskar hur mycket du tillber din syster och hur du tittar på henne när hon inte ser. Jag älskar din favorit nalle och hur cool du ser ut i solglasögon. Du är min absoluta favorit.

Min favorit barn, Evan: Jag älskar dig mest. Du kommer alltid att vara min bebis, även om du hävdar att du är en stor pojke. Jag älskar din beslöjad röst och ditt sätt att upprepa allt du hör även om hälften av den tid, du har ingen aning om vad du säger. Jag älskar att titta på du försöker att hänga med sina syskon och sina vänner. Jag älskar den brummande ljud du gör när du verkligen gillar vad du äter. Jag älskar att titta på som du spelar och hur du kan göra ett spel av i stort sett allt. Jag älskar hur mycket du älskar att göra folk att skratta. Jag älskar hur du säger mitt namn. Jag älskar din rultig låren och knäna och hur du ser ut i din pyjamas. Jag älskar hur du håller mitt ansikte med båda händerna när du ger mig en puss. Jag älskar att höra dig dunka ner för trappan på morgonen. Du spetsa vår familj, helt och hållet. Du är min absoluta favorit.

{For the record, du var och fick exakt samma antal ord. Det är ännu.}

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar