10 Tips För Att Överleva Camping Med Barn

Det är den tiden på året igen. Min man kan inte motstå frestelsen att bygga bränder och titta online på dyr camping prylar. Jag vill påpeka det ironiska i att han handlar på nätet i ett försök att läger som synes om att koppla ur och enkelhet, men jag håller min tunga. Som en snyggt freak, ett kontroll-freak, och bara allmänt galen, jag påminna mig själv om tio enkla tips för att överleva camping med barnen.

1. Snåla inte på lasterna. Jag bryr mig inte om det är choklad, vin, rensa ogräs eller turkiet jerky, se till att du är välfylld på vad det är du behöver för att få igenom resan. För mig är detta sprit i en mängd olika former.

2. Godkänna arbetet. Det tar mig en hel dag av prep och efter en hel dag av tvätt efter resan. Tvätt som innehåller döda spindlar fast i halv-ätit s ' mores, diverse gnagare spillning, och en fjäder från en fågel som troligen dog av en smittsam sjukdom, men som min fyra år gamla används för att kittla mitt ansikte. Budget din tid för detta, och du kommer att vara mindre gnällig om det.

3. Allt kommer att bli okej. Är det en seriemördare som gömmer sig på en närliggande camping? Möjligen. Kommer en björn attackerar dig i natt? Det kan hända. Men, det kommer förmodligen inte att hända. Och din familj är förmodligen mer fara bara resor till och från skolan varje dag, så slösa inte energi på att oroa sig för det. Håll också en yxa nära till hands, kommer det göra att du känner dig bättre.

4. Naturen är smutsig. Alla våtservetter i världen kommer inte att befria jorden av smuts, så sluta försöka. Om möjligt, undvik att titta på ditt barns naglar. Om du inte ser dem, påminna dig om att du kan ånga rengör smuts ur det när du kommer hem, innan deras lärare se dem och kallar sociala tjänster.

5. Snor som händer. Under loppet av camping med barn, det kommer att bli vredesutbrott och snor och påståenden om att jag är en hemsk mamma för att sätta mina barn genom en sådan olycklig upplevelse. Men detsamma kan sägas om badkar tid hemma, så vi kan väl gå för det.

6. Håll det enkelt. Om dina barn är så pass ung, du kanske tycker att naturen är underhållande i sig. Smuts, kottar och stenar att gå en lång väg. Min sex år gamla kommer att stå vid en sjö i timmar, håller ett metspö med ingen krok på det. Hon är glad och tycker att hon är fiske, så vem är jag att krossa hennes drömmar?

7. Äta bra. Om du har att spendera två nätter sover på en skum pad att din man försöker att passera ut som en madrass, du kan lika gärna göra det på lunchen. Välj biffar över kan av chili och choklad croissanter över Pop Tarts. Om du verkligen föredrar Pop Tarts, i vilket fall jag kommer inte att döma dig, men du är galen.

8. Det är enklare än du tror. Jag hade krossning ångest över en camping resa medan min yngsta var potträning. Jag var säker på att upplevelsen skulle inte bara avbryta processen, men också hennes ärr för livet och lämnar mig att byta blöjor tills hon var tolv år. Visar sig att hon älskar att bajsa i skogen och hon övergav blöjor snabbare än väntat. Nu behöver jag bara till henne att sluta på huk i vår trädgård på framsidan.

9. Världen kommer att gå på. Så snart som du kommer tillbaka till civilisationen, kan du fånga upp så mycket deprimerande nyheter, bilder av vad dina vänner hade för lunch och hantverk där du kommer att misslyckas, som ditt lilla hjärta önskar. Så, sätt telefonen bort och oroa dig inte för vad du är saknad. Bra saker kan hända precis framför dig. Eller ditt barn kan vara skiter i tältet.

10. Vitt brus. Ja, camping handlar om natur och tid för familjen, men det handlar också om att få öppen och freaky efter barnen att gå att sova. Gör dina barn springa varv runt campingen innan du lägger dem i säng så de är bra och trött. Som en extra försiktighetsåtgärd, ta en batteridriven vitt brus maskinen att fungera som en buffert mellan barn och föräldrar. Då påbörjas få öppen och läskigt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar