4 Tips för en barnfri Semester

Let ' s face it: en semester med dina barn är inte en riktig semester . Många av er skulle argumentera med att, naturligtvis, när du sover sex personer i ett rum och dra din sura barn genom Disney för photo ops till en upp dina Facebook vänner. Och kanske är det verkligen känns som semester eftersom du inte har att göra med vardagen i din 9-5 eller medarbetare som du hatar. Men det är bara en illusion.

Efter alla, en real semester bör omfatta sorglös undrar, prospektering, och inget gnäll . Ingen röv-torka heller, och fancy restaurang middagar bör inte användas plocka pommes frites upp från golvet. Och för Kristi skull , ingen tyst försöker att få till det utan att vakna upp ditt barn. Det är bara äckligt (Jag gör det hela tiden). Nope, du är fri att ha sex som ditt barn-gratis motsvarigheter. Kan du tänka dig att njuta i två hela minuter av passion utan att behöva oroa barnen busting i dörren?

Och, så vitt jag är orolig, om jag vaknat upp genom att gråta, det är inte en jävla semester. När jag är på semester, jag vill väckas endast av en dunkande baksmälla huvudvärk eller mjuk havsbrisen blåser in i mitt rum. Och jag vill ligga på stranden utan att behöva sand kastas i mitt ansikte samtidigt som man försöker att inte skrika, " Jag önskar att du skulle STFU samtidigt som jag försöker läsa 50 Nyanser av Grått på min kindle!!!"

Men jag avvika.

Även om du går på semester med dina barn kan vara "semester-som" på många sätt, det är bara inte samma sak. Så hur gör du för att få bort utan barnen? Prova dessa enkla strategier för barn-gratis semester av dina drömmar:

1. Be till högre Hyror. Det är dags att ringa i vissa favörer, min vän, och dina föräldrar bör vara sluta numero uno . Naturligtvis, andra familjemedlemmar som älskar dina barn är rättvist spel också. Och om du frågar, du vet aldrig vem som kan vara beredd att titta på dina barn samtidigt som du får bort för ett par dagar.

Naturligtvis drastiska gånger kan kalla för drastiska åtgärder. Om du inte har några frivilliga, vilket innebär att du har äktenskapliga problem kan bara försegla affären. (TIPS: Det fungerar.) Kom ihåg, vita lögner skadar ingen, särskilt om slutresultatet är att du får en rumpa massage på stranden i Cancun.

2. Gör en Barn-Swap. Om ingen är villig att titta på barnen ut i vänlighet sitt hjärta, försök byteshandel. Chanserna är goda att du har en familjemedlem eller nära vän som också skulle njuta av en barn-gratis resa. Och kanske, bara kanske, att de skulle vara villig att handla ansvar att se till att det händer. Naturligtvis, denna handel skulle förmodligen fungera bäst med någon du känner och litar på. Någon, någonstans måste skyldig dig en tjänst. Hitta den personen.

3. B. Y. O. B. Naturligtvis, Jag är helt till förmån för att ta med egen sprit på semester. Jag tror att det är en självklarhet. Men den strategi som jag föreslår här är annorlunda. Jag talar om att föra (och betala för) en barnvakt för din resa. Min man som jag framgångsrikt har tillämpat denna metod under en semester förra året och det fungerade som en charm. I själva verket, det var det bästa av båda världar, gör det möjligt för oss att samtidigt njuta av våra barn och pantsätta dem, beroende på vårt humör.

4. Gå All-Inclusive. Som mor till två små barn, jag är alltid på utkik efter nya familj semester idéer. Och efter att ha tagit ett par kid-fria resor under de senaste åren, jag har upptäckt något: all-inclusive resorts.

På många sätt, de är som en vanlig utväg, men med den extra bonusen av alla dina måltider och drycker, inklusive alkohol, ingår. Men de bekvämligheter du behöver inte sluta där. Många av de all-inclusive resorts ut det hända att erbjuda den heliga graal för en vuxen semester njutning. De kallas barnens klubbar och de kommer faktiskt att vara barnvakt dina barn för dig, vanligtvis mot en avgift. Och även om jag aldrig sysselsatta denna strategi, det blir en möjlighet som vi planerar våra semestrar för 2014.

"En av oss skulle ha för att hålla sig nykter nog att plocka upp dem i slutet av dagen," min man har nyligen påpekat.

"Ja, du," jag knäppte. "Låt mig veta hur det går."

Gud jag älskar den mannen.

Glad semester, gott folk!

ADVERT

Lägg till din kommentar