Kraften I Att Kasta Bort Den Jävla Skala

När du försöker att gå ner i vikt, komma i form, eller göra några hälsosam livsstil förändringar, gör något för dig själv: Släng ut din jävla skala.

Jag brukade väga mig varje morgon. Då skulle jag kissa och väga mig igen. Då vill jag strippa ner och stå på den jävel igen, hoppas på ett annat resultat.

En dag skulle säga att jag var ner 3 kilo, och jag skulle känna mig som en rockstjärna.

Nästa skulle säga att jag var upp 5 kilo. Ibland vill jag skylla på den påse chips jag åt dagen innan, men det fanns dagar eller veckor, jag visste att min kost och motion var tajt, eller jag hade inte förändrats en sak, och det antal som skulle stirra tillbaka på mig gjorde ingen mening.

Jag blev en tjänare till den jävla sak, och det var inte att tjäna mig tillbaka — på alla. Det enda det gjorde var att göra mig vill ta det i två över mitt knä och svära som en sjöman. Jag skulle bli frustrerad och var att låta det bestämma hur jag kände om mig själv för dagen. Och i och med detta, jag var respektlöshet min kropp .

Det skulle innebära att jag känner mig modfälld och redo att ge upp. Jag insåg att jag var tvungen att bryta upp med min skala. Det var en ensidig relation. Det var jag blottar min själ och min nakna röv) att det varenda morgon, och i gengäld gav mig ett stort fett långfinger. Jag tror att det ens skrattade åt mig en gång. Så jag tog min kraft tillbaka genom att kasta det bort, eftersom det inte berättade hela historien, och ingen gillar en källskatt lögnare.

Vi har gjort det här för skit alldeles för länge. Under dina sista dagar, du är verkligen inte går att räkna på vad vågen säger att du varje dag som en välsignelse, så varför göra det nu?

Kvinnors kroppar är komplex. Vi är mångfacetterade varelser och behöver ha vårt värde bestäms av hur vi mår inuti, inte med några jävla maskinen spotta ett nummer på oss att göra oss att ifrågasätta våra val av livsmedel och andra gissa vår awesomeness eftersom det inte ger oss vad vi tror att vi behöver för att känna sig trygga med oss själva och våra kroppar.

Vi har hormoner spelar ping-pong inom oss. Vår vikt är tänkt att variera beroende på hur mycket vatten vi dricker, vilken tid på dagen, den tiden i månaden, och vissa mediciner.

Låt oss inse det: Ibland kan vi nå det magiska antalet, tänkte att det skulle vara porten till vår lycka bara att fortsätta att sätta press på oss själva att gå ner ännu mer i vikt. Börjar vi tror att vi behöver ett nytt mål, ett nytt nummer, sedan vi kommer att vara glad .

Du behöver inte en skala så att du vet att du gör ett bra jobb och att göra bättre val, särskilt om du har börjat motionera eller ändrat din fysiska rutin. Genom att göra saker som styrketräning, pilates, kickboxning, eller yoga (för att nämna några) som din kropp kommer att få muskler. Dessa former av motion gör dig längre och smalare, och du är inte nödvändigtvis kommer att kunna berätta att de arbetar genom att hoppa på själen-kross varje morgon, så inte.

Om du slår 1 kilo fett till 1 kilo muskler, det tar upp fem gånger mindre utrymme. Egentligen.

Så kanske vågen inte vika, men dina kläder känsla och passar bättre. Kanske du kan sitta i din favorit skinnies och din vagina inte äta dem. Det, mina vänner, är en stor seger.

Om du har mer energi, känner sig utmärkt, eller titta i spegeln och se din sexiga, reflektion och ler tillbaka mot dig, oavsett din storlek, som talar starkare än någon dum nummer.

Kasta jävla skala bort. Det är inte ett tillförlitligt sätt att mäta vårt gym eller vår självkänsla, så varför ska vi ge det så mycket makt? Den är föråldrad, och du är bättre utan det.

Senast jag visste, att kvinnor inte behöver små, kalla, judgy saker att berätta för dem om de var tillräckligt bra. När du verkligen tänker på de gånger du känner dig säker och glad, jag är villig att satsa de är baserade på interna saker, som relationer och öva egenvård, eftersom det är vad som är viktigt i livet, inte hur mycket du väger. Bye bye, skala. Du kommer inte att missa.

ADVERT

Lägg till din kommentar