Detta Är Arg Yoga Lärare Vi Har Väntat På Hela Vårt Liv

Jag är alltid lite skeptisk till människor som lär ut yoga på mitt gym. De bor i samma livliga staden jag kämpar för att försvara sina en kvadratmeter av trottoaren utrymme på övergångsstället precis som jag är, rusar för att komma till klassen efter en lång dag i en kaotisk värld, precis som resten av oss. Jag undrar hur de kan vara så lugn och rogivande då jag knappt kan sitta still jag är så irriterad.

Vad är det som händer i yoga lärare sinne som hon spinner ut instruktioner för en sun salutation? Vad hon tänker som hon lägger en lätt hand om de små på min rygg, som hon försiktigt untorques mina höfter under nedåtgående hund? Är hon verkligen som omedelbart upplyst som hennes agave-nectared namaste vill få oss att tro?

Denna video ger oss en glimt in i den sanna inre monolog som löper genom yoga lärare sinne under klass:

"Yoga lärare, som såvitt jag kan se, är lika stora skitstövlar som andra människor," min vän Sarah, en yoga lärare i Kalifornien, berättade för mig när jag frågade henne om yogis lever på ett högre andligt plan än vanliga människor.

"Men du som bor i samma svåra värld jag! Hur kan du vara så lugn och saliga?" Jag frågade Sarah.

"Jag kommer att berätta för klassen att jag har en tuff dag. Om du inte går på och om de är oftast mottaglig—men efter att du har att komma i jämvikt eftersom folk betalar för din tid," Sarah förklarade, vilket gör att den totala känsla—även om jag kan misstänka att min yoga lärare inte är soligt hela tiden, jag vill inte att hon ska faktiskt gå på och på, kvetching sin klass. Sarah fortsätter, "jag känner mig ofta så mycket bättre på slutet av klassen och oftast kommer någon att berätta för dig att de också gör, och då man inser att hey, det är inte allt om mig."

Va. Hon verkar ganska levelheaded och upplysta om saker och ting.

Sedan tillade hon, "Som sagt, jag hade en student som jag verkligen inte gillar."

Jag visste det.

Vår favorit rader från video:

"Om jag ser en mer man med en bulle. Inte en hästsvans, en bulle! Med en ärlig-att-gud scrunchie! Och de Birkenstocks. Som om han är någon form av hemlösa samurai! Och han det en vända mig ner!"

"Nå upp till himlen...som du var på flygplatsen för att få en klapp-och-ner, eftersom de upptäckte 150 ml av apple smör i din väska."

"Kom upp i trädet utgör—om du kan komma ihåg ett träd som står upp och inte brann ner till grunden eller entydiga."

"Bo i nuet, eftersom det inte finns någon framtid eftersom regeringen säljs den till högstbjudande."

"Bara andas. Ditt liv betyder ingenting, och ditt barns liv är ingenting värt."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar