13 Saker Jag Inte Kommer Att Göra Den Här Julen

Varje Jul, jag gör saker som jag senare ångrar. Men inte detta år. Nej, det här året kommer jag att tänka innan jag agerar. Detta året kommer jag vara smart. Detta året, jag kommer inte göra samma misstag som i tidigare år. Den här Julen, jag kommer inte att:

1. Hand göra alla gåvor. Bara för att de är gjorda med kärlek betyder inte att de bör ges till nära och kära (om inte de nära och kära är på naughty lista).

2. Släpp F-bomb framför mina barn och samtidigt sätta upp lampor . Oavsett hur mycket jag avskyr att delta i slaget av trädet mot ljus, det ger inte mig rätt att låta min inre galen lysa i närvaro av små barn.

3. Lämna min Jul att spendera kalkylblad upp på skärmen . Roligt som det kan verka, föreläste om riskerna med alltför stora spendera Julen är en ganska vidrig upplevelse.

4. Köp min mor-in-law en "Sevärdheter i NJ" kalender med förhoppningar om att hon kommer att älska den statliga jag har forslas hennes son bort. Det verkar Rhode Öbo i henne kommer aldrig att se N. J. som något annat än skorstenar på Jersey Turnpike.

5. Försök ett pepparkakshus med mina barn . Glasyr som lim? Vems ljusa idé var att ?

6. Slösa mina pengar på pedagogiska leksaker. Jag har bara så mycket utrymme för oöppnade science kit och matematiska spel.

7. Räkna på min man för att vattna trädet. Han kan inte ens komma ihåg att mata hunden—en levande, andas, in-your-face djur. Hur skulle jag kunna förvänta sig att ge en tanke till en gigantisk anläggning?

8. Gör sockerfritt socker cookies och dela ut dem som gåvor. Det visar sig att detta är ett bra sätt att förlora vänner.

9. Släpp mild tips till min man om vad jag skulle vilja ha till Jul. Att säga att subtilitet är förlorade för honom skulle vara en underdrift.

10. Bära ull turtle neck tröja till Julafton Massa. Om du undrar hur man gör en redan obehagligt lång ännu längre, det är det.

11. Vänta tills 10:00 på Julafton för att skura mitt skräp låda för batterier. Ett hett efterlängtade fjärrkontroll helikopter som inte kommer att flyga på juldagens morgon blir några väldigt besvikna barn.

12. Lämna min hund obevakade i samma rum som tomtens fulla fat med kakor. Nog sagt.

13. Stänga av "24 timmar från A Christmas Story" vid någon punkt på juldagen. Jul är inte Jul utan den sammanhängande argumentation för de faror av Red Ryder bb gun surrande i bakgrunden.

Relaterade inlägg: De 5 Värsta Typer Av Leksaker För Att Ge Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar