Jag är Inte Förvånad över att Du Tycker att jag är En B*tch, Men jag Verkligen Är Ledsen

Det har kommit till min uppmärksamhet på senare tid att jag har en tendens att lossna "lite bitchig" ibland. Jag kommer att översätta rakt på sak som i att veta att vissa människor tror att jag är en bitch. Det är rättvist nog, och förmodligen sant.

Men jag skulle vilja ge en ursäkt till de som jag har sårat när jag verkligen am försöker vara trevlig.

Jag är ledsen att jag var för sent — ännu en gång — och du tog det som ett tecken på respektlöshet. Men när jag var på väg ut genom dörren, jag var tvungen att ändra min 8-åriga styvdotter poopy blöja. Även om vi har gjort några betydande framsteg i potträning, hennes autism har hittills hindrat henne från att fullt ut förstå sin kropps signaler. Men vi är fortfarande hoppfulla.

Jag är ledsen om jag verkar nonchalant medan du ivrigt prata med mig om din nya valp, men min man förlorat sitt jobb i sommar. Samtidigt som han har en fantastisk och mycket anställningsbar kompetens, ekonomi suger, och jag är rädd.

Jag är ledsen om jag verkar irriterad utan anledning, men jag fick diagnosen bipolär typ 2, svår depression, och ångest under min sista mycket ville graviditet. Jag är ständigt slåss mot en inre krig för att vara lycklig och glad, som på utsidan ser det ut som att jag har alla skäl i världen att vara just det.

Jag är ledsen om jag lovade att jag skulle läsa detta, titta på denna tjänst, gå till den verkstad, eller ta den klassen med dig. Men jag försöker tillämpa allt jag kan i min verksamhet inom fickor tid som kvarstår när allt är sagt och gjort.

Jag är ledsen om jag inte svarat på dina sms: a för nästan en vecka, men jag var insnärjd i samband med tre uppsättningar av ex, föräldrar, och styvfamilj, försöker att sortera en Jul semester schema som stillar alla. Ja, jag förstår helt och fullt det är bara September.

Jag är ledsen, god vän, om jag knäppte på dig för att avbryta planerna på en mycket bra anledning, men det var som att navigera Anna Karenina i ryska (japp, fortfarande ockuperar utrymme på min "när jag har lite ledig tid" att läsa-lista) samordna barnvakter för alla fyra barnen i första hand — nu en bortkastad ansträngning. Åh, och jag var verkligen ser fram emot att bryta.

Jag är ledsen att jag verkar som om jag är i en dimma och inte fejkad entusiasm på alla de saker som jag brukade. Men ibland, dagar är på väg att sätta den ena foten framför den andra när varje fot känns som att det väger omkring 500 kilo.

Jag försöker njuta av min 1 1/2-åriga dotter är flyktig småbarn år och kaxig personlighet, och min 9-åriga passion och undrar för alla som är hockey. Jag försöker att hjälpa till att utveckla min 8-åriga autistiska styvdotter livskunskap och frossa i den vördnad med vilken hon ser den enkla saker.

Jag försöker att vara lyhörd för mina spirande tonåriga styvson, som vid 13 är en stor big brother och bara vill hjälpa till. Jag försöker att vara en hustru som min make behov, samtidigt som man försöker att mata min kreativa själ som skriker efter näring. Jag försöker att vara optimistisk, men vissa dagar bara vanlig suger, och att jag inte kan vara allt för alla. Vissa dagar kan jag knappt vara mig.

Ärligt talat, om jag vore du, skulle jag tro att jag var en bitch också. Och till alla dem som vill fortsätta att engagera sig i berättelsen, det är okej. Jag förstår fullständigt.

Men till alla vänner, familj, och stäng i gruppen som älskar tik som bor i, tack. Jag är verkligen bara försöker vara trevlig.

ADVERT

Lägg till din kommentar