6 Saker Du Bör Veta Om Tonåriga Pojkar

1. De kommer att se dem flicka delar. Trots att jag har varit att få klädd i mörka, i garderoben eller i badrummet för år, det kommer att komma en tid när de bysten på mig delvis klädd. Detta intrång kommer att bli tillfrågad av en bona fide akut som att hitta den gula t-shirt som jag sa till dem att lägga bort för tre dagar sedan. Eller som säger mig att deras bror är så irriterande när han pratar som om "det". I detta ögonblick, kommer de att inse att jag har samma delar av kroppen som människor på TV och musikvideor, men med olika fett till muskler nyckeltal. De kommer också att få en bild av egenskaper hos gravitationen i första hand. Den vetenskap lärare kan tacka mig senare. Denna händelse kommer att suga allt syre från rummet och de kommer bokstavligen fly från platsen. Jag kommer att hastigt avsluta klär på dig och går direkt till banken för att öppna ett sparkonto till fonden efterföljande terapi. Det är en hög sannolikhet att vi kommer aldrig att tala om denna händelse, även efter att jag har gått till bikt och uthärdat sömnlösa nätter.

2. De luktar. Faktiskt, det finns inget ord i det engelska språket för att exakt kommunicera tonåring pojke svett. Jag kallas detta fenomen "Sweatmones." Deras hormoner—och de sparkar i början av folk—vrid svett i en levande enhet och det är starkare än en armé. Ungefär som en Sherman tank, det rullar över någon deodorant som en barnlek. Lukten hänger i luften; dunka dig i ansiktet om och om igen tills du vill passera ut. De goda nyheterna? Det är en försiktig skiktning process av doftande body wash, (tvål är helt gamla skolan), schampo och deodorant som ger föräldrar en respit från sweatmones efter ca 10 minuter av varje 24-timmars period. Om du kan få dem i duschen, det är.

3. De kan inte sluta ta på varandra. Min man och hans två bröder fortfarande brottas på golvet minst en gång per år, och deras sammanlagda åldrar sväva omkring 150. Så, varför skulle jag förvänta mig att de yngre valparna inte att följa efter? Ett slag på armen som ett utropstecken vid någon mening och de punktera OFTA. De-och jag menar far och söner—har ett mål hållning borr som utspelar sig i mitten av vardagsrummet golvet med hunden som skäller i cirklar runt dem. Bilderna skaka på manteln, jag krypa huvuden som betar kanten av soffbordet och att de är i himlen. EFTERSOM DE VIDRÖR VARANDRA.

4. Och de kan inte sluta röra sig. Jag kan inte, kommer inte att ge några detaljer om detta eftersom, gudskelov, jag har ingen information om detta. De säger att "Okunnighet är lycka" har sitt ursprung med några mamma till en tonåriga son som hade en ganska bra idé att hennes son fick "praktiskt", men ville aldrig att bekräfta. Jag är helt och hållet i hennes läger. Fascinationen aldrig, aldrig slutar för dem. De tryck och justera hela tiden. Bär boxare och en t-shirt ÄR "klädd", och hur de är mest bekväma, EFTERSOM DE LÄTT KAN RÖRA SIG. Nog sagt.

5. De kallar alla sina vänner med deras efternamn. Jag är för evigt och träffa pojkar med nr förnamn. Det är besvärligt när man talar med sina föräldrar. Jag vill berätta för dem hur underbart deras son är och vilken glädje det var att få honom att umgås med oss. Men jag tycker att känslan är mer uppriktig när du faktiskt kan upprepa barnets namn. Omvänt, mina söner är nu bara "Stilla" för att skaror av unga män. Så, jag är tvungen att dra sig ur skolans katalog och leta upp barnens namn och upprepa det om och om igen i bilen tills jag kan spotta ut det, utan att boken för att fråga mig. Om jag refererar till någon av deras första namn, mina söner ge mig en blank stare som jag talar ett främmande språk. Dekoder ringar runt om.

6. Det finns en gräns ord. När de var yngre, mina barn ALDRIG slutade tala. Det var ordet kräkas tall dagen lång. Min gissning är, som de äldre, de ord sjunkit med ungefär 1000 ord ett år. Alla modifierare försvinna. Så, när de är 14 det finns bara fyra ord kvar. 1) Ja 2) nej 3) bra och 4) dålig. OM de inte talar om sport. Sport tar reda på modifierare, re-enactments, hand rörelser och ansiktsuttryck för att konkurrera på en Broadway-show. Om de är inblandade i ett sportevenemang, lägg till minst 1000 ord och frodas överdrift.

Så, anse dig varnad av någon som har varit där. Lycka till damer grund, pojke (se vad jag gjorde där?), du kommer att behöva det!

Relaterade inlägg: 10 Saker jag Aldrig Trodde att jag skulle Ha Att Säga...Tills jag Fick Pojkar

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar