25 Saker Män Bör Veta Före Äktenskapet

2. Låna min bil och skicka tillbaka den med gas mätare på "E" talar om för mig har det varit alltför länge sedan vi har haft en bra kamp.

3. Att dricka den sista coca-Cola utan att ersätta min stash är exakt samma som mig att låta din öl kylskåp att köras torr.

4. Tre timmar för att försöka få din uppmärksamhet och faktiskt prata med dig, samtidigt som du skrika och skrika på TV under hela det Stora Spelet, är inte "att tillbringa tid tillsammans."

5. Nej, jag kan inte stanna vid min heta pre-bröllop vikt och äta en stor middag med dig varje natt. Du kommer att ha att välja.

6. Ja, jag vet att du hatar låtar på min iPod. Det är därför de kallar det ett "jag" Pod.

7. Öl är inte bara vätska som kommer att släcka din törst.

8. Bara för att du är född med en penis betyder inte att du automatiskt vet hur man fixar min bil. Ta med den till butiken, vänligen.

9. Kasta alla mina läckerheter i torktumlare på hög är inte "hjälpa till med tvättservice."

10. Det finns ingen officiell religiös sanktion i någon erkänd kyrkan som förbjuder att sätta nya wc-pappersrulle på fördelaren snarare än på räknaren badrum. Jag kollade.

11. Skrällande surround-ljud i ett litet vardagsrum är inte "så cool." Det är bara högt. Jag behöver inte höra helikoptrar bakom mitt huvud.

12. Det finns inte en kvinna som lever i något land på jorden, som tycker att "bra" är en synonym för "vacker". När du säger "Du ser bra ut" eller "Att klänningen är fin," jag kan garantera dig att vi just har hört, "Du ser tråkigt och vanligt, men jag börjar bli otålig, så låt oss gå." Och nästa gång du frågar "Var det bra för dig?" Jag kommer att svara, "Det var bra."

13. Efter två arm whacks och en spark på smalbenen, om du fortfarande är snarkning, jag sover i gästrummet. Ja, jag älskar fortfarande dig.

14. En sportbar med obegränsade "Hinkar-O-Vingar" och 27 Tv kommer aldrig att bli mitt val för dag-natt. Eller faktiskt, någonsin. Gå. Ha roligt. Jag kommer att plocka nästa. Inga Tv-apparater, men du kommer att älska vin lista.

15. Jag bryr mig inte om vi har delat en tandborste från tid till tid, när du dricker mjölk direkt ur behållaren, det har återflödesnivån i det och jag kan inte dricka det. Samma för min Diet Cokes. Glasögonen finns i skåpet på den vänstra sidan av kylskåpet.

16. Thong underkläder känns som tandtråd i din butt crack, och 4" stilettos är så bekväma som balett tå skor. Dessa uppfanns av män. Du bär 'em.

17. Rycker täcket upp över fortfarande-vadderat lakan och filtar är inte "göra sängen."

18. Avståndet mellan din hand och handfat är ungefär den samma som mellan din hand och diskmaskin, så allt annat lika, lägg dina smutsiga disken i diskmaskinen, för att inte sjunka.

19. Vi kommer aldrig att gifta sig tillräckligt länge för mig att hitta boll och kedja skämt roliga.

20. Om jag bär det, det är för att jag gillar det. Och om jag gillar det, att du gillar det. Ja, även boyfriend jeans.

21. En två-minuter på ryggen, följt av din hand ner mina byxor och antagandet av sex, är inte "ge mig en massage."

22. Upprepade gånger lämnar toaletten uppe är den manliga motsvarigheten av det universella, som kvinna "Inte ikväll, kära. Jag har huvudvärk." Ain ' t nobody få någon ikväll.

23. Bara för att jag gör alla shopping betyder inte att jag gör det i alla utgifterna. Den drycleaning jag plockade upp var din. 40 $fuktighetskräm som jag köpte på Nordstrom var din. Dussin t-shirts från Målet? Ditt. Du säger "vi" måste sluta spendera? Du först.

24. Det finns många bra filmer med ingen som skriker biljakt scener, automatiska vapen på konstant bränning, främmande invasioner, eller apokalyptisk bakgrunder. Vi gillar komedier, musikaler, eller ens kärlek berättelser. Och att spendera hela filmen flera gånger och frågade, "När är något att hända?" eller "ska de sjunga allt??" är nästan garanterat att få oss att titta på filmer i olika rum i huset.

25. Nej, du kan inte bära din neon, slips-färgad t-shirt från högskola till middag med mina föräldrar. Eller i alla fall vi går tillsammans. Någonsin.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar