10 Saker Att Uppgradera I Ditt Kök Innan Semester Matlagning

Detta året har jag bestämt mig jag är klar med att använda halv-trasig potatisskalare, eller brände cookie lakan, eller en blender med lock. Det är ett par veckor innan min stora julbordet — en av de mest komplicerade måltid som jag gör varje år — och jag behöver uppgradera min matlagning verktyg.

Här är min semester matlagning uppgraderingar inköpslista.

Schweiziska Potatis Potatisskalare

Walmart.kom

Min mamma har en schweizisk stil potatisskalare och jag har gjort henne föra den över varje Jul att göra peeling åtta kilo potatis enklare. Jag blev så glad att hitta denna version av en Schweiziska Potatis Potatisskalare Jag uppfattade det rätt upp och det är så lätt att använda.

SMARTRO Instant Läsa Digital Kött-Termometer

Walmart.kom

Nej, DU nästan mördade alla dina gäster förra året med ett dåligt turkiet, eftersom din kött-termometern var trasig. Men jag köpte denna SMARTRO Instant Läsa Digital Kött-Termometer hur som helst, du vet, bara i fall att.

Kombination Zester

Walmart.kom

Förra året var jag knäppte min zester i hälften medan rage-gör cranberry relish. Jag minns inte vad jag var arg över nu, men jag gissar att det var något med anknytning till politik. Så jag tog tag i detta Kombination Zester som ser mer hållbara.

Non-Stick Silikon Bakning Matt Set

Walmart.kom

Jag har aldrig varit mycket av en bagare, men min dotter är snabbt på att bli en expert. Hon forskat och funnit att detta Non-Stick Silikon Bakning Matt Set och bad mig att hämta dem åt henne. Glad att göra det, kid, och hålla brownies kommer.

Hamilton Beach Classic Hand och Stå Mixer

Walmart.kom

Jag har aldrig ägt en stående mixer. Jag vet, jag vet. Men min mini-chef bad om en, så jag tog tag i henne detta Hamilton Beach Classic Hand och Stå Mixer som en form av "starta" mixer för henne. För vem vet vad hon ska vara i ett år från och med nu.

Rachael Ray Nonstick Bakeware 3st Cookie Pan som

Walmart.kom

Varför cookie lakan bli bränd? Jag har ingen jävla aning. Men jag vet att de gör det, och jag behövde nya, och denna söta Rachael Ray Nonstick Bakeware 3st Cookie Pan som är perfekt för stora och små jobb. Jag köpte två för bakning barn = smutsig cookie blad HELA TIDEN.

Granit Ware Stor Täckt Rektangulär Roaster

Walmart.kom

Jag laga en kalkon som omfattas i en hög värme i ugnen, och detta Granit Ware Stor Täckt Rektangulär Roaster är PERFEKT. Den kvadratiska formen lämnar gott om utrymme för en 20 lb+ fågel utan hålla sig till bröstet. Plus att det är enkelt att rengöra, så VINNER.

Better Homes & Gardens Oval Serverings Skålar

Walmart.kom

I decennier har jag tjänat min semester middag på en massa omaka adhoc serverings skålar. INTE DETTA ÅR. Detta året köpte jag två uppsättningar av dessa vackra Better Homes & Gardens Oval Serverings Skålar eftersom jag kommer att vara elegant eller ANNAT.

Pioneer Woman Krans 12-Delars Servis Set

Walmart.kom

Jag har galna kärlek till Ree är rätter (jag kan ringa Pionjär Kvinna Ree, rätt?) och jag kunde inte motstå dessa söta Pioneer Woman Krans 12-Delars Servis Set eftersom HUR SÖTA ÄR DE. Så glada!

Pioneer Woman Semester Cheer 2-Tier Server

Walmart.kom

Ja, SJÄLVKLART, jag var tvungen att få matchande Pioneer Woman Semester Cheer 2-Tier Server för att servera desserter, eller hur? Det är så perfekt, och det gör att det ser ut som att jag nått en ny nivå av adulting, så gå mig.

Så där har du det: tio punkter att överväga att uppgradera innan du laga en annan stor semester måltid. Eftersom lyssna: om du har rätt verktyg, det blir mindre jobbigt att laga mat och mer glädje. Och vem vill inte ha mer semester glädje, eller hur?

Vi är en deltagare i den Walmart.com Affiliate Program och kan tjäna avgifter genom att länka till Walmart.com och anslutna webbplatser.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar