10 Saker Som Är Awesome Om Småbarn

För varje kamp och frustration alla föräldrar med sina småbarn, det verkar alltid vara dubbelt så många bra saker. För mig är det lätt att lista irriterande delar av föräldraskap. Bra saker, ofta dolda i lite saker som mina barn gör, är flyktig. Om jag inte betalar nära uppmärksamhet, dessa stunder är borta, förlorad i en virvel av dag-till-dag grind. Men dessa saker? Är ganska häftigt...

1. Med glass till middag och godis till frukost. Jag kommer inte att detta foder till mina barn på en regelbunden basis, eftersom jag vill att mina barn ska vara friska, äta en balanserad kost av frukt och grönsaker. Jag bryr mig inte om mig själv, min kropp är att slösa bort ett år i taget som jag kommer närmare och närmare att vara 85. Visst, jag vill föregå med gott exempel för mina barn, men, glass och jag kan

2. Pre-school Jul program. Det är något med att titta på mina barn stå på en scen som ser ut som ett rådjur i strålkastare som är förtjusande. Visst, de är alltför rädda för att skaka deras jingle bells men de antler pannband? Bedårande.

3. Att vara centrum för deras liv. Om du tycker om loppet av ett barns liv, deras barn och förskola år är en mycket liten del av det. Dessa år är för kort. Som hals-wrap kramar, jag försöker att njuta av varje sekund. Jag vet att en dag måste de bryta sig loss för att räkna ut vem de är. Men för nu, jag tar en av de coolaste människor i deras liv. Jag är bakom Pappa och båda katterna, men fortfarande i topp fem.

4. Plocka mina barn från förskolan. Aldrig är mina barn mer upphetsad av att se mig än när jag plockar upp dem från pedagogiska fängelse jag tappade dem i x antal timmar innan. För ungefär tolv sekunder Jag är en kändis.

5. Att leka med leksaker. Låt oss inse det, vi alla gillar att leka med leksaker och med barn ger oss en ursäkt att vara ett barn igen. Från Play-Doh till Lekplatser, det är som en andra barndom. Med undantag utan mitt skolans mobbare och obekväma skolan foton.

6. Kramar du inte kan få ut av den. Den bästa känslan i mitt liv är när jag och min två år gamla kysser min kind, sveper sina armar runt min hals och kommer inte att släppa. Det är bara bra eftersom att jag hellre skulle hon inte släppa taget. Någonsin .

7. Att sätta ihop julklappar. Varje år har vi alltid sätta ihop en stor gåva för våra barn framför granen, oinslagna—efter fyra till fem glas vin inpackningen verkar som en så dum och konstig tradition. Också, kan vi inte använda tejphållare. Inga ord någonsin kan beskriva den glädje jag känner när jag ser mina barn glada. Det är inte bara presenter, det är också när de går till en ny plats, träffa nya människor eller när jag låter dem ha godis till frukost.

8. Barn balett klasser. Vad är sötare än ett litet barn i en trikåer och tights snurrande runt i rummet att skaka maracas? Kanske en hamster i trikåer och tights snurrande runt i rummet maracas att skaka.

9. Skatt skriva av. Så länge ditt barn är födda före midnatt 31 December, kommer du att kunna fordran som är beroende undantag på $3,900 . Det kommer att vara tillräckligt för att täcka blöjor för ett par år.

10. Deras fantasi. Inte bara kan jag komma undan med att inte göra mitt hår—det ska bara få trasslat upp i soffan så fort—men, jag kan ha en färgglad samtal med mina barn om ingenting. Vi kan få kreativa och galna eller vara realistiska och nyfikna, med våra tankar och historier.

Mina barn verkar växa snabbare och snabbare för varje dag. De har inte någon mer baby fett; de vill ha att dricka ur en bägare utan lock. Snart, de dagar jag som anges ovan kommer att vara minnen. Men nya minnen kommer att göras, jag vet att jag kommer att se tillbaka och sakna dessa år av små röster och små ansikten. Mitt växande barn är en påminnelse om att livet är kort.

Så kanske ikväll, bara den här gången, det ska vara okej för oss alla att få glass till middag.

Relaterade inlägg: Du Vet Att Du Har Ett Litet Barn När...

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar