10 Saker Som Föräldrar Älskar Att Hata Om Sommaren

Nu när jag är vuxen, så mycket som jag fortfarande älskar sommaren och allt roligt som det innebär, jag har insett att jag har en kärlek/hat förhållande med de varmaste månaderna på året.

Här är 10 saker som jag (och massor av andra föräldrar, jag bet) älskar att hata om sommaren:

1. Resor

Många av oss romantisera road trips, men sanningen är att de är elände. Om jag dö och hamna i helvetet, i stället för en sjö av eld, jag kommer att vara dömd till en evig sommar resa i en minibuss full av barn. Bilen är trång. Jag är fast under en boogie board och en kylare av blöt smörgåsar som barnen kommer inte ens äta, så är Elmo sjunger på en loop, och någon är i hysteri eftersom iPad batteriet har dött. Motorvägen är en parkeringsplats, och vi är ungefär 40 km från närmaste rastplats. Alla måste kissa. Oundvikligen, någon kräks. Det är alltid kräkas på resor. Du kommer alltid att ha glömt soppåsar, pappershanddukar, och Febreze. Döda mig nu innan vi ens dra ut på uppfarten.

2. Badkläder

Om du är 13 år gammal, 5'9" och ca 90 pounds, du är ganska mycket som är avsedda att hata hur du ser ut i en baddräkt. Badkläder shopping är en form av tortyr garanterat att utplåna även den friskaste person självkänsla. Men att glömma hur vi känner för vår celluliter, vovvar, och bottnar. Badkläder är obehagligt. De är kliande och tajt och tyget inte andas, och kan vi diskutera dessa fruktansvärda triangel pad saker som de lägger i bh-toppar? Vad fan är dessa saker? Efter de första att bära, jag kan aldrig få dem placerade på rätt sätt, så jag ser ut som en 11-åring som stoppade hennes utbildning bh med Kleenex. Förutom att titta dåligt och har spenderat dagen med att plocka på en spandex wedgie, den värsta känslan i hela världen är fast i en våt baddräkt. Jag lider av en långsam skräck för något som kallas "grenen rot" som min mamma sa till mig som jag skulle få om jag inte byta till torra kläder omedelbart.

3. Iskalla Vatten

Sjöar, pooler, havet, jag bryr mig inte. De är alla frysning, och nej, jag vill inte att komma i. Men barn är helt immuna mot effekterna av kallt vatten. Varje barn vet jag skulle gärna simma och plaska i flera timmar i minusgrader. Det är som att de inte kan få hypotermi eller något, och eftersom de inte kan känna kylan, de kommer inte att vila förrän du kom in med dem.

4. Stranden

Jag hatar den jäkla stranden. Du kan aldrig bara gå till stranden. Det innebär timmar av förberedelse, tillbehör och packning. Sedan är det att packa upp och ställa upp, och i slutet av dagen är det packa och packa upp igen, men denna gång med tillsats av sand. Det är värre än camping. Att gå till stranden är en så stressande pärs att när vi kommer fram, jag är redan trött och redo att åka hem. Nämnde jag att sanden? Jag har stora sensoriska problem med sand, och när du införa sand i ditt liv, du kommer aldrig bli av med det. Du kommer att hitta korn av det i din bricka, i ditt badkar, på ditt golv, över din bil, och månader senare, kommer du fortfarande svär det är sand som fastnat i din butt crack. Lägg till i maneter, rip strömmar, och den konstiga snubben med öl tarmen i stringtrosor Speedo som håller ger du den sidan ögon, och jag skulle mycket hellre stanna hemma och spela i vattenspridaren.

5. Nöjesparker

"Hej! Låt oss betala en förmögenhet för att åka till ett riktigt varmt, trångt ställe med väldigt lite skugga och riktigt dyrt, skit mat och spendera hela dagen stående i timmar långa rader för att få kastas runt och kastade upp staden i två minuter på Mach fart tills vi är så illa att vi inte ens kan tala," sa ingen någonsin.

6. Grill

Mmmm. Jag älskar att äta skivor av förkolnade boot läder som smakar som de rykande resterna av en tragisk house brand. Pass ketchup.

7. Grooming

Snål sommar kläder och badkläder krävs en vaksamhet om hårborttagning och skönhetssalonger som jag är alldeles för lat för att hålla på en daglig basis. Rakning, vaxning och hårborttagning allt ont på sitt eget unika sätt, och inte ens nämna den resulterande razor burn och inåtväxande hårstrån. Hårborttagning gör min hud att likna en vissnad jordgubbar. Jag tillbringar Maj-September röd, krokig, rashy, och stubbly. Jag kan inte vänta tills vintern när jag kan omfamna min sanna Sasquatch arv. Åh, och ett ord av försiktighet: för Aldrig raka mig och gå in i saltvatten. Lära av mina misstag.

8. Varelser Som Vill Skada Oss

Alla läskiga-crawly, stickande, bita, hemska varelserna komma ut för att utöva terror under sommaren. Jag lever i ständig rädsla för horseflies, boxelder skalbaggar, gula jackor, getingar, stinker buggar, hav mygg, maneter, myggor och brand myror. Det är inte tillräckligt DEET i världen för att hålla dem borta. Och åh min gud, fästingar ! Jag kan inte ens tänka på fästingar.

9. Släktträffar

Det är en anledning till att vi har alla utspridda till motsatt hörn av landet, och släktträffar tenderar att påminna oss om hur mycket vi älskar våra vänner. De som vi valde. Ja, det är trevligt att se alla varje gång på ett tag, men kan vi inte bara titta på Facebook och undvika personlighet sammandrabbningar, decennier gamla drama, överstimulerad barn, och fadd husmanskost rätter? Allvarligt, familjemedlemmar, om den har Cool Whip it är inte en sallad! Kommer de någonsin att lära sig? Nej, det gör de inte.

10. Fyrverkerier

Fine, de är söt, men barnet är upp skriker för sjätte gången har hunden kissade på golvet i skräck, och katten kan aldrig komma ut från under sängen. Nog redan. Är det verkligen nödvändigt att simulera den kakofoni av krig hela natten för att fira vår frihet? Jag föredrar att fira min frihet att gå till sängs redan .

Sommaren är här, och jag lovar att vara en bra sport om det. Jag ska äta brända hamburgare, lider genom baddräkt säsongen, ryser i den iskalla poolen, och sopa upp allt som sand, och vet du vad, jag ska göra det med ett leende eftersom jag älskar att se barnen så glada. Djupt ner jag är så glad att de kommer att göra samma fantastiska minnen som jag gjorde växer upp. Men jag tänker inte ljuga—jag är redan i hemlighet räknar dagarna tills skolan börjar, morgonen växa kyligt och Starbucks ger tillbaka pumpkin spice latte.

Victoria Fedden hans memoarer, Detta Är Inte Mitt Vackra Liv , kommer ut i morgon, juni 7 th . Kolla in det! Och grattis, Victoria!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar