6 Saker Min Osäkra Dotter Behöver Veta

Min söta dotter, du kom hem från skolan med tårar i ögonen igen. Barn kan vara så grymma, och ibland är de inte ens vet. Dig att känna dig utesluten, hånad och ensam. Det är en liten, mörk badrum stall som är våt dagligen med dina tårar.

Jag kan inte fixa det och göra det hela att gå bort, men jag kan hålla om dig och lyssna. Prata med mig. Berätta dina bekymmer. Att gråta på min axel istället för kall, okänslig kakel golv av ladies room. Jag är här så länge du behöver mig. Sedan, efter att du få ut allt, kommer du att bo bara ett par minuter längre? Det finns ett par saker jag måste berätta för dig, saker du måste veta:

1. Det Är OK att Gråta. Släppa dina känslor genom tårar kan vara så terapeutiska, så naturligt och så att rensning. Tillåt dig själv att känna, att acceptera smärtan, och sedan att vara gratis. Kom bara ihåg att ju tidigare du är klar med din gråta, desto snabbare kan du komma tillbaka till skratt.

2. Ingen Kan Ta Din Lycka. Receptet för att din lycka är inne i dig. Det är inte en gåva jag kan ge dig. Det kan inte köpas, men ingen kan ta den från dig. Det har ingen gräns, ingen knapphet, ingen utgångsdatum. Du kan välja det varje dag, i varje situation, för resten av ditt liv. Utöva denna makt. Gör det valet. Leva i lycka.

3. Du Kan Göra Det Som Är Svårt. Dream big, min älskling. För att sedan vakna upp och arbeta. Det finns inget slut på vad du kan åstadkomma! Du har en komplex, en-av-en-slag uppsättning av färdigheter och förmågor. Använd dem, förbättra dem och uppskattar dem. Hitta din unika livsväg och göra blommor blommar längs din väg.

4. Du Är Vacker. Det finns ingen utbildning, inga undantag, inga undantag. Du är vacker varje dag. Du är vacker första sak på morgonen när håret liknar en dekonstrueras bird ' s nest. Du är vacker när dina ögon är röda, svullna och fyllda med tårar. Du är vacker efter en lerig camping resa i regn. Du är vacker när du är sjuk, trött, ensam eller rädd. Du är så vacker när du ler. Du är vacker, alltid och för evigt, oavsett vad.

5. Du Är Viktig. Du har alltid betydde. Du är viktig för din familj vem ser du varje dag ditt bästa, din värsta, och allt däremellan. Du är viktig för de lärare som spenderar sina dagar, och ibland nätter, upptäcka nya sätt att hjälpa dig att lära dig och älskar det. Du är viktig för de strandsatta pojke du hjälpte ner från trädet. Du är viktig för trötta kassan som skrattade åt din intelligent humor. Du är viktig för att personer som du inte förstår. Du är viktig för människor du har ännu inte träffat. Du fråga nu, som du alltid har, och du kommer alltid att göra det.

6. Jag Kommer Alltid Att Älska Dig. Jag älskade dig innan du var född. Jag älskade dig när jag hörde ditt första skrik. Jag älskade dig första gången du klappat din baby händer och sa, "Mamma." Jag älskade dig första gången du skrek på mig, och första gången du slängde igen dörren. Jag älskade dig den senaste tiden. Jag älskar dig, när barnen i skolan få dig att gråta. Jag älskar dig när du inte älskar dig själv. Jag älskade dig då, och jag älskar dig nu. Min kärlek för dig är min superkraft. Det är den starkaste delen av mig. Det är ditt när du vill och när du tror att du inte gör det. Det är konstant. Det kommer inte att upphöra.

De barn som retas du i skolan inte veta att du gillar det jag gör. De ser en så liten del av din tillvaro. Att de inte vet ditt värde. Lyssna inte på dem över mig. Jag vet att du bättre. Jag vet vem du är. Jag vet vad du kan bli. De kan inte stoppa dig om du låter dem. Låt dem inte.

Relaterade inlägg: 10 Saker Som Ingen Någonsin Berättat För Mig Om Att Ha En Dotter

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar