6 Saker jag Hellre Gör Än Skolan, Shopping Leverans

Jag hatar sommaren med en brinnande passion. Det är varmt. Jag blir svettig. De förändringar schema vecka för vecka (ibland från dag till dag). Jag behöver för att underhålla uttråkade och whiney barn medan du fortfarande försöker att producera för mitt jobb. Jag har hound sa barnen att äta regelbundna måltider och att komma ut istället för att spela tv-spel och tittar på YouTube hela dagen varje dag.

Men en av de saker jag hatar mest om sommaren är skolan leverans shopping. Jag fruktar att denna sadistiska årlig ritual mer än de flesta apokalyptiska mardrömmar. Leverans listan är otroligt lång och mödosam, och den är fylld med de mest specifika, svårt att hitta artiklar. När jag är klar med hela pärs, jag har tappat en full bil betalning (eller två) på olika butiker runt om i stan. Jag känner att det är ett straff för att hata så mycket Sommar och vill skicka mina barn tillbaka till skolan så snabbt.

Det är helt enkelt den mest plågsamma tipspromenad kända för att föräldrar.

I ingen speciell ordning, här är sex saker jag hellre skulle göra än att shoppa för skolmaterial...

1. Att få flera rotkanaler. Den tid som är inblandade och antalet resor till tandläkaren skulle fortfarande vara mindre än tiden det tar för mig att hitta den svårfångade 10-pack tvättbara markörer (Klassisk färg bara! Inga pasteller!) och 5, 1-tums vita pärmar med transparenta ärmar och fickor. Och rotkanaler fortfarande kan vara billigare.

2. Undervisning i ett helt rum av förskolebarn att knyta sina skor. Det skulle vara mindre frustrerande än att spendera hela dagen på jakt efter förnödenheter bara för att komma hem och hitta din 2-ficka blå mappar som du grävde igenom högar och högar av mappar för att (flera butiker) var tänkt för att vara av plast, inte papper.

3. Att uttrycka min hund anal körtlar. Lukten skulle vara mindre kränkande än den vidriga stanken av svett och rädsla härrör från trött, sliten föräldrar som kämpar med samma smärtsamma slaget—de flesta gånger med cranky barn i släptåg.

4. Att ge upp bacon för ett helt år. Sorgen skulle vara mycket mindre allvarlig än den sorg jag göra för klumpar av hår jag dra ut i mitt huvud står i kö på den femte butiken bara för att ta reda på de gav bort din reserverade vit Magi Gnugga penna sudd—den enda skola som godkänts suddgummi.

5. Att få en hel kropp vax, inklusive min nasal hår. Smärtan skulle vara mindre intensiv än öronbedövande skrik din dotter gör när hon upptäcker dem mycket eftertraktade En Riktning hög-top skor inte uppfyller enhetliga standarder.

6. Ge min man oralsex dagligen i en hel månad. Och svälja.

Jag skulle komma med mer saker som jag hellre skulle göra än att shoppa för skolmaterial, men först måste jag tolka objekt på skolan leverans listor (en per barn!) och dra mina barn med mig på åtminstone fem olika butiker för att hitta den exakta matchningar. Och sedan returnera den felaktiga poster som jag fick. Och sedan märka varje enskild krita. Och sedan...

På allvar.

Vem har tid/pengar/tålamod/uthållighet för den här skiten?

Relaterade inlägg: 10 Skäl till varför jag Inte är Redo för Skolan att Börja

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar