10 Saker Jag Ville Berätta För Min Son Under Hans Tredje Klass Program

Jag såg från min plats på andra raden på höger sida av salongen. Dina ögon skannade rummet, rad för rad panorera till vänster och höger, vänster och höger. Händerna i fickorna, du stod högt och uppmärksam, fullt medveten om din tredje klass programmet skulle börja när som helst. Du hade noter, sångtexter, rör sig i minnet som du hade tränat i veckor i bekvämligheten av ditt eget hem. Men, nu är du såg lite nervös, stå på scenen, i rampljuset, ängsligt söka publiken. Du hade berättat för mig att sitta på höger sida av salongen så jag skulle ha en bra bild av dig. Idag, kör över, vi har även granskat vänster och höger några gånger så att jag skulle vara på rätt plats.

Som du sökte ivriga ansikten i rummet, visste jag att vi hade fått vår höger och vänster blandas upp. Ju mer dina stora bruna ögon sökte mina, tätare mitt hjärta pressas. Jag försökte fånga din uppmärksamhet även vifta med handen i luften, men du var fokuserade på den andra halvan av rummet. Jag stod och vinkade än en gång och det var då dina ögon låst med mitt, och så din lilla kropp synligt avslappnad du nickade ditt lockiga huvud aldrig så lite i min riktning.

Jag lutade sig tillbaka och såg dig lysa på scen mycket vill du göra i vårt vardagsrum varje kväll och hela din prestation jag tänkte på alla de saker jag vill att du ska veta när världen är din scen.

1. Jag kommer alltid vara här för dig, även när du inte längre kan se mig. Du kommer aldrig vara ensam.

2. När livet spotlight lyser för starkt, bländande du från vad som verkligen är viktigt, jag kommer att hjälpa dig att se det.

3. Och, när samma ljus som skymmer så småningom lämnar dig i stunder av mörker, jag kommer att vara din ledstjärna.

4. Det kommer att finnas tillfällen när våra signaler kommer att få korsade och leda till missförstånd. Vet att vi kommer att kommunicera och räta ut saker och även genom oenighet jag kommer aldrig sluta älska dig.

5. Njut av dina framgångar, stora och små. De som verkar obetydliga är ofta de som kommer att fylla ditt hjärta med glädje när du ser tillbaka på dem.

6. När strålkastarljuset är på dig, kom ihåg att alla ögon är på dig också. Att utnyttja detta tillfälle för bra.

7. Aldrig ta livet på så stort allvar att du lämnar scenen helt och hållet. Det finns alltid utrymme för kreativitet, fantasi, och de saker som gör dig att skratta.

8. Jag kommer alltid vara din största fan – i dina ljusaste stunder liksom din mörkaste.

9. Inte någonsin låtsas vara någon du inte är helt enkelt att behaga andra. Vem du är bakom kulisserna är bättre än någon du någonsin kunde låtsas vara.

10. Lev ditt liv på ett sådant sätt att du kommer att lämna scenen med värdighet när den sista ridån går ner.

Relaterade inlägg: 20 Saker Som Föräldrar Tror Att Barn Under Dans Skälen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar