5 Saker jag Aldrig Skulle Ha Sagt Som Barn

Jag vet aldrig vad som kommer att komma ut för mina barns munnar. Ibland kan jag bara skaka på huvudet, och andra gånger undrar jag om de kommer fram till med det här. Det finns så många saker de säger att jag aldrig skulle ha — eller kunde ha — sa som barn. Som dessa:

1. "Kan vi fick till Starbucks?" – Jag hade ingen aning om vad ett Starbucks även var tills jag var tonåring. Och även då den plats som skrämde vettet ur mig. Jag var skrämmas av ord som Venti och Frapp–vad du än kallar det, så jag höll mig borta tills senare... som i min 20-talet. Mina pojkar har känt till ordet Starbucks sedan rakt ut i livmodern. Även deras cake pops? De har en helt fantastisk muta, du vet när jag behöver en.

2. "Kan jag spela på din telefon?" – Vi spelade utanför. Ja, mina pojkar tillbringa mycket tid utomhus också. Men allvarligt, elektronik har tagit över. De har sina egen elektronik. Jag hade tur att få min egen telefonlinje i tonåren. (En mark line, tänka på dig.) Det var en stor sak som en tonårig flicka. Nu, barn få egen mobiltelefon. Jag hade en personsökare. När Jag äntligen fick en mobiltelefon vid 18, det var förutbetalda. Jag trodde att jag var ballin' (åtminstone tills minuter sprang ut).

3. "Åh jag gillar den här låten! Köp den på iTunes, mamma!" – Vi hade kassettband. När det var en låt vi tyckte, att vi skulle sitta med radion i timmar och väntar på att spela. Om vi hade turen att fånga den i tid, vi kunde spela in det. Vi skulle sitta på håll med radio-station för timmar väntar på att begära det. Inte undra på att barnen har inget tålamod i dessa dagar...De har aldrig satt och väntade på deras sång bara att springa till badrummet. Sedan att tävla tillbaka och tycker att du missade den första versen, bara att vänta timmar igen för att fånga det hela. Kampen var riktiga.

4. "Kan ni hitta min show På Efterfrågan?" – Vi hade inte ens kabel, för att inte tala Om Efterfrågan. Vi hade kanin öron insvept i folie. Jag var lycklig om min show kom i klartext. Ibland skulle du ha för att hålla kaninen i öronen, hoppa på en fot, och håll andan. En fjärrkontroll? Nope. Om man ville byta kanal, eller vrid upp volymen, du gick upp till ol' röret och ändrade det manuellt.

Och... min absoluta favorit:

5. "Mamma, bara googla på det!" – Tillräckligt sagt.

Relaterade inlägg: 10 Saker Jag Sa Att Mitt Barn Skulle Aldrig Göra

ADVERT

Lägg till din kommentar