16 Saker jag Måste Erkänna att Mina Barn

Innan jag fick barn, jag var fast besluten att jag skulle vara en av de ärliga moms. Du vet vilken typ; de som att alltid säga sanningen oavsett vad . Men sedan jag blev förälder och livet fick riktigt. I min strävan att skydda mina barn mot världen, jag gav dem en bädd av lögner. Jag vill börja om, den här gången med sanningen. Det enda sättet att göra det är att rensa upp om ett par saker.

1. Jag använde för att blanda vitaminer till din havregrynsgröt och berätta att det är normalt att en dag ha lila havregryn, en dag har rosa, en dag har orange. Beror helt på bolagets val.

2. När jag ringde McDonald ' s och sa att de var av pommes frites för dagen? De var inte.

3. När vi planterade små individuella paket Skittles i trädgården, och den följande veckan har vi grävt upp stora paket av dem? De kan inte verkligen har vuxit från Studiefrämjandet vi planterade.

4. När du var liten, jag ljög när jag sa att den bästa filmer var betygsatt G: för BRA, PG endast avsedd GANSKA BRA.

5. Jag vet att jag sa att soja glass är precis lika läcker och krämig som mjölkfri Glass, och du kan inte ens se skillnad. Inte ett dugg. (Fel: stor skillnad. ENORM. Inte ens i närheten.)

6. Root beer egentligen endast finns i en färg: brun. Jag vet att jag sa att den gula saker din pappa drycker är gul root beer.

7. På vintern, när det blev mörkt ut tidigare och det verkade som att du vill säng tid kom direkt efter måltiden? Kanske jag ändrade klockan.

8. När du ber mig att gå fort på motorvägen och jag skulle göra som jag var trampa på gasen utan jag vände på fläktarna i bilen och sa att vi var turbo drivs? Ledsen, vi verkligen inte.

9. Den rynkor i mitt ansikte, inte för att jag inte dricka alla mina juice som barn. Drink all din juice eller inte, du kommer fortfarande få rynkor.

10. Dina eremitkräftor inte springa iväg för att hitta en partner.

11. Din fisk inte hoppa in i diskbänken för att hitta en partner.

12. Din sköldpadda inte krypa ner badkar avlopp för att hitta en partner.

13. Din groda inte hoppa ut uteplats dörren för att hitta en partner.

14. De fyra som finns ovan kan förklaras med den här sanningen: jag läste inte Hur man tar Hand Om Ditt Husdjur böcker för alla dina djur som sällskapsdjur butiker gav till oss när vi köpte dem. (Kapitel 1: kranvatten = dåligt)

15. Pojken i The Giving Tree bok som vi äger är verkligen skönt att hans mor. Den utgåva som alla andra har, ja, det är ett som inte har gått igenom min censurera filter ännu. Stick till vår kopia.

Där har du det, mitt barn. En fullständig konfessionella från din mamma. Jag känner att min själ trettio kilo lättare redan. Jag är så glad att jag fick möjlighet att få ut detta av mitt bröst så att vi kan börja om från noll stil. Ikväll ska jag sova en djup sömn av en rensas samvete. Nu, gör mig en tjänst och skynda på övervåningen eftersom nu att du är äldre, du behöver ännu mer sömn än när du var liten. Det är sant, du ska få 14 timmar. Minimum.

Ärlig.

Relaterade inlägg: 18 Ligger Mammor Berättar för Sina Barn att Stanna Sund

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar