10 Saker som jag Hatade Innan jag Fick Barn Att jag inte Kan Få Nog av Nu

När jag var liten, jag hade ingen smak . Jag var äcklad av sushi, tänkte öl var brutto, och bara ville semester på platser med prefix av "Disney." När jag blev äldre, som jag utgöt min naiva böjelser och omfamnade underverk i vuxen ålder. Vinbarer! EuroRail! Pad thai! Världen var mitt ostron (yummm... ostron).

Sedan jag fick barn, och mina känslor gick alla kablooey. Saker jag skulle avvisas som en vuxen ser mycket mer tilltalande genom fingeravtryck täckt av glas moderskap. Saker som dessa...

1. Kedjan Restauranger. Min inre foodie hånskrattar. Dålig mat. Likgiltig service. En födelsedag på varje bord. Trots överflöd av mat av hög kvalitet från turnpike, som jag alltid befinner mig på Friendly ' s, ett ställe att gå till om du gillar glass till frukost, eller mat-relaterade magsår. Nu, det är där mina barn kan skräp skit av plats och ändå få en ballong på väg ut.

2. Barnprogram. Dessa programmerare är genier! Vid första anblicken, bleka färger och former med musik inte gör ett slicka av känsla, även om någon tappade massor av syra innan visning. Men placera en 10-månader gamla framför en Gro "visa" (det verkar inte finnas en tydlig början eller slut på de flesta segment) och det är en fängslande sätt att spendera fyra timmar varje morgon. Och trots att mitt barn håller på gäll hemskheten av Dora och Sofia ("Mamma, varför hon skriker när hon pratar?"), hon insisterar fortfarande att jag köper hennes lätta upp sneakers med deras ansikten på det. Så, kiddie-kanaler: keep up the good work.

3. FaceTime Och Skype. Jag är en mångsysslare i hjärtat, och jag är ganska säker på att folk skulle bli förskräckt och/eller förolämpad för att se vad jag faktiskt gör och samtidigt ha ett telefonsamtal. Jag verkligen inte se behovet av virtuell kommunikation...tills jag var tvungen att tillbringa en natt borta från mitt barn. Eftersom hon inte riktigt kunde lista ut hur man vinklar telefonen, jag hade en hjärtevärmande FaceTime-samtal med den övre vänstra kvadranten i hennes ansikte. Det bästa av allt, även om hennes tänder var täckt av lila markering, hennes hår var täckt i hummus, och hon var klädd i sin pyjamas under hennes kläder, det var helt ur mina händer.

4. Familjens Resor. Som barn trodde jag inte att få mina föräldrars uppfattning om kul. Museer: jag var tvungen att vara tyst, att inte röra något, och caféer aldrig varit tratt tårta. Nationella landmärken: håll dig borta från räcket, inte röra någonting, och ingen tratt tårta. Att besöka familj: sluta vara konstiga, lägg din arm omkring din kusin, ingen tratt tårta. Som en mamma, jag är helt se överklagandet av att dra min kull vart jag vill: vingårdar, destillerier, bryggerier...och om alla är på sitt bästa beteende: tratt kakan.

5. Gallerior. Jag har haft mardrömmar som deltar gå genom en mall som inte hade någon början och inget slut, bara ändlösa solglasögon kiosker, food courts, tweens, och en illavarslande hotande Macys. Gallerior som används för att vara den plats jag skulle gå för att döda tid och förlora min själ. Men med två barn som är födda på vintern fick mig att uppskatta inomhuspool plats att strosa omkring dem, möjligheten att köra flera ärenden samtidigt, och många möjligheter att äta en Cinnabon.

6. Minibussar. En minibuss representerar allt det som jag fruktar mest om föräldraskap: en fullständig kapitulation själv i svälla av andra människors behov. Plus att det är en tik till park. Min man och jag gillar att trash-talk minibuss som vi klämma vår sedan med Pack ' n'Plays, Boppys, barnstolar, en dubbel barnvagn, tre resväskor fylls helt med blöjor, och tillräckligt med leksaker för att underhålla våra barn för åtminstone en minut. Vi kanske inte kan se ut på alla fönster, vår trunk spontant dyker öppna om vi träffar en bula, och vi måste lossa hela bilen för att hitta en ren blöja. Men vi har åtminstone vår super-cool känsla av själv.

7. Skolan. Att växa upp, det fanns en tid-filler mellan att sova och ha roligt. Med barn, det är en plats för att släppa dem så jag kan gå hem för att sova och ha kul.

8. Klistermärken. I mina yngre dagar, jag har aldrig riktigt förstått poängen med klistermärken. Små bitar av färgglada lim som du sätter på något, och kan aldrig någonsin lossnar igen. Kul? Men nu, med min lilla kära, att jag till fullo anamma —

Åh, vem är jag skojar? Den bottnar i alla mina skor är belagda i Hello Kitty ansikte, mitt kylskåp är permanent Frusen, och inte får jag började på lim fläckar kvar på mina barns kläder när jag glömmer att ta bort klistermärken innan du tvättar dem. Klistermärken är de värsta. Den. Värsta.

9. Kid Platser Underhållning. Innan jag hade barn, jag är ganska säker på att jag blockerade dessa platser från min mentala existens. Sedan jag födde, och en Google-Karta som laddades upp i min hjärna, som belyser de närmaste lekplatser, Chuck E Ostar, petting zoo och nöjesparker. Nu för tiden får jag alltid förbannad när jag inte kan betala för min kaffe med polletter spelet.

10. Kids. De är klibbiga, loud, och tillbringar en hel del tid avföring. De förstör filmer, avbryta min sömn, och pälsen varje yta av mitt hem med kroppsvätskor. De får mig att gå till gallerior, äta på Applebee ' s, och köra en bil som är större än en rymdfärja.

Men jag ska fan om jag inte älskar varje bit av det (förutom, naturligtvis, klistermärken ).

Relaterade inlägg: De 10 Värsta Ställena Att Gå Med Barnen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar