12 Saker som jag Gjorde På 90-talet att jag inte Trodde Att jag Någonsin skulle Göra Igen

Jag trodde att bli vuxen och så att en förälder skulle sätta stopp för min ungdomstid sätt. Men det visar sig, ju mer saker förändras, desto mer förblir de desamma.

Jag har fortfarande...

1. Att skrika på pojkar från att flytta bilar

Sätt tillbaka innan smarta telefoner eller mobiltelefoner för att fråga—jag och mina vänner skulle kommunicera med pojkar genom att skrika ut ur bilen windows. Och idag, även med dessa tekniska framsteg, att jag fortfarande befinner mig cruising genom huven, windows rullade ner, skrika åt pojkarna i min väg: Är din mamma hemma? Hur var matchen? Få ut på gatan!

© kchastain/flickr

2. Smyga ut ur huset på natten

Om du kan vänta tills de är i viloläge, kan du kanske till tå för att bakvägen, för att undvika alla knarrande golvplankor, och göra din flykt innan de ropar, Vart är du på väg? Vi gjorde det för att våra föräldrar. Nu gör vi det till våra barn.

3. Smyga tillbaka in i huset på natten

Och när du kommer ut, du har att komma tillbaka. Kan du göra det i hallen med skorna i handen, och glida in i sängen obemärkt utan att behöva " fess upp till dig hur mycket du hade att dricka eller pausa för en av de obekväma samtal där du tror att du gör ett fantastiskt jobb som agerar helt nykter?

4. Curl mitt hår

Varje gång jag kopplar in min locktång, tror jag, Är detta verkligen händer? Jag har traumatiska flashbacks av riktigt, riktigt dåliga smällar. Men ja, vågigt hår är i, platt järn är ute. Och inte ens få mig igång på franska flätor. Så går cirkeln av hår.

© flickr

5. Göra en körning till gränsen

Ibland tror jag att det värsta med att vara vuxen är att behöva tänka på middag varje dag. Det är där billig snabbmat kommer in. Efter skolan efter praktiken, det enda att göra är att slå upp Taco Bell driva igenom.

© thomashawk/flickr

6. Hemsöka om kluvna hårtoppar

I high school, jag har spenderat timmar, mestadels i klassen, kamma igenom min skuldra-längd lås, letar efter mamman av alla kluvna hårtoppar. Du vet den man, flickor: en som ser ut som en palmblad har tagit hemvist i ditt hår. Nu när jag bär mitt hår lite längre och jag kan dra den framför mina ögon, jag har återupptagit min strävan efter att big mama split end.

© garethw/flickr

7. Smuggla alkohol

Detta skulle vara mycket bättre om vi hade lite sprit ...Jag är fortfarande alltid rita efter ett sätt att ta med alkohol in funktioner som är tänkta att vara torr. Men i stället för dans och basket spel, jag avgränsning fram filmkväll på barnens skola, festival park och Little League.

© kevinomara/flickr

8. Räkna dagarna tills spring break

Nedräkningen till spring break var intensiv. Få alla dina korvsjöar perfekt sliten var inget skämt. Jag är fortfarande räknar ner till spring break, men nu det innebär totalt hur många dagar i rad jag inte har att packa luncher och beräkna hur många dagar det elastiska i min sex år gamla tankini kommer att hålla upp.

9. Gör korvsjöar

Förra sommaren gjorde jag ett par korvsjöar och försökt maskera den som ett återanvändning-vad-du-ha, sätt-att-spara-pengar, Pinterest-värdiga projekt. Och sedan jag hade dem. En hel del.

© flickr

10. Använda min tid för att få reda på gym

Kramade min mage, jag ligger orörlig på golvet i vardagsrummet. Det finns inget sätt i helvetet att jag kan träna idag. Måste stanna hemma och hålla ett öga på Instagram. Och Emmy går till...

11. Lyssna på '90-talet rap

En vän tipsade mig att en radiostation som spelar 90-talet rap. Lämnar Mål häromdagen hörde jag Säger "Han är Bara en Vän" gå in "Nuthin' but a G Thang" och rätt in i Warren G: s "Reglera." Jag allvarligt trodde att jag skulle förlora mitt sinne. Jag finner mig själv säga att peeps i baksätet (mina barn), Vad? Vad har du att säga? Jag kan inte höra dig över Snoop Dogg.

© tupacamarushakur/flickr

12. Bekymra dig om att vara gammal

Tillbaka i dag, jag spenderade en hel del tid överväger om jag såg tillräckligt gammal. Nu ska jag spendera en hel del tid åt att oroa dig och överväger om jag ser för gammal. Jag frågar mig själv saker som: Är jag för gammal för att köpa Taylor Swift album? (Min användning av ordet "skiva" tyder på ja.) Och, Är jag för gammal för att bära dessa korvsjöar?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar