5 Saker Jag Lärt Mig (Och Du Bör Veta) Om Bebisar

När vi kom hem från vår mjuk kokong av sjukhuset med en helt ny dotter, jag var livrädd. Inte av den vanliga grejer – jag visste att hon skulle kunna andas hela natten på sin egen, att hon var att äta, jag var okej med den kunskap som jag skulle säkert knulla upp något – men jag höll oroande att jag kan plötsligt sluta älska henne. Eftersom jag är normal.

Detta är att säga att när jag avstå rådgivning det är inte från någon plattform av hur cool, lugn och samlas in för jag var i månader efter att hon föddes, men så att du vet att jag också var så klibbigt och kladdigt som tjärhaltiga blöjor hon producerade på ett oroväckande sätt.

Jag har inte många vänner som fortfarande är i sin baby-med åren. Jag menar visst, de kunde biologiskt gå på med barn men främst de har flyttat till den stora lyckan av att få allt närmare slutet av barnomsorg kostnader. Fortfarande har jag ett par, och för dem som förväntar sig att deras välsignade buntar, här är några saker jag hittade personligen bra och att din svärmor kan inte alls med...

1. Ja! Du kan ta med ditt barn ut ur huset! Om du har friska, fullgångna barn, utsidan är ett bra ställe att vara på. Jag vet, det kan vara läskigt att ta det helt ren lilla kropp i den stora vida världen, men det är skrämmande att vara stängt in sig i ett rum för att titta på dokusåpor om porcupine jägare, stirrar på en sovande eller gråtande spädbarn och väntar på att något ska hända.

2. Ja! Du kan fortfarande dusch! Det är därför Gud uppfann bouncy platser och transparent duschdraperier. Det kan vara en kort dusch, kanske vattnet kommer inte ens ha tid att värma upp, men det är verkligen okej om din wee man gråter lite samtidigt som du sköljer dem senaste såpbubblor ur ditt hår.

3. Ja! Du kan fortfarande gå ut och äta! Du kan bli trött som fan, och du kanske måste planera det runt en timme din baby är inte kolik, men dessa är de lyckliga dagar när ditt barn är helt orörlig.

4. Med hjälp av en flaska betyder inte att du älskar ditt barn mindre . Det kan innebära att dina bröst skada, eller om du inte vill sjuksköterska på framsidan av the cable guy, eller att du vill att din partner för att få sin röv upp vid 3 på morgonen för en förändring.

5. Uppmärksamma, eftersom detta är viktigt: DU VET VAD DU GÖR. Det finns tillräckligt med information som talar om hur man gör det bättre, hur man inte ska göra det, hur man gör det som Gwyneth (detta innebär grönkål tror jag) men ingen annan är att höja din baby.

Sedan igen, kanske du vill ignorera allt detta – jag helt låt mina barn tupplur i hennes Boppy.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar