Dessa Ljus Gör Perfekta Presenter Till Din Hemlängtan Vänner Och Familj

Hemlängtan ljus kombinerar alla de bästa dofterna från varje stat

Om du är som mig, då din fästman har skära bort er från att köpa ljus. Om du inte är som mig och kan hålla din kärlek för ljus från spiral i ett missbruk, då vi har fått en ny för dig bara i tid för helgdagar. Dessa barn luktar ditt tillstånd, och vi försöker inte att köpa alla och en av dem.

Visst, ljus gör oss grundläggande tikar men vem bryr sig eftersom vårt hus luktar jävla magisk, är jag rätt? Plus att vi alla ser 10 år yngre i ett svagt upplyst rum. Ja, dessa barn från Hemlängtan Ljus kommer att svepa in dig i en kokong av nostalgi med sin perfekta staten genom statens dofter. Min snart-till-vara far-i-lag, som är mycket smart och andliga, förklarade för mig att det är så mysigt ljus skapar kan anses vara en viktig ritual också. Klart att hitta smarta ursäkter för mitt ljus besatthet är en full-time hobby.

Bild via Hemlängtan Ljus.

För att skapa den perfekta Empire State doft ljus experter blandade inslag av Adirondacks skogsmarken, äppelodlingar och pumpa.

Bild via Hemlängtan Ljus.

Folk från SoCal kommer att lukta kaktus, orange och havet.

Bild via Hemlängtan Ljus.

Och för att göra Texans känner att de är hemma inslag av läder, lite färska bomull, och bara en touch av salvia blandades ihop. Dessa hand-hällde skönheter är gjort av helt naturligt sojavax på den gamla goda Usa. Och att orange demagog trodde att Amerika inte redan var bra. Den Hemlängtan Ljusen brinner för 60-80 underbara timmar och har unika dofter baserade på USA staterna.

Som född och uppvuxen Floridian jag kan intyga att den mix av apelsin, sea mist, och drivved är den perfekta doften för att representera Sunshine State. Den Hemlängtan Ljus kunde ha kastat i några tårar för den skam som staten fört vårt land under 2000 och 2016 valet, men jag avvika.

Bild via Hemlängtan Ljus.

Inte tror mig, läs den här recensionen från Nåden, R., som sade: "Mina föräldrar skickade mig ett vård paket med detta ljus i det efter att jag flyttade från St. Augustine för ett jobb i Tennessee. Jag måste erkänna att jag inte vet hur jag ska beskriva doften av Florida innan att få detta ljus, detta ljus naglar det! Det är de bästa dofterna från stranden och woodsy delarna av Florida tillsammans. Medan jag fortfarande lite hemlängtan, brinner detta ljus inte hjälpa till, och jag vet en tjej av mina vänner som lämnar Florida snart och kommer att älska detta! TACK för att DU gör detta ljus, killar!" Awww.

Bild via Hemlängtan Ljus.

Eftersom jag precis flyttat till Washington state jag var tvungen att kolla in deras ljus. Allt för att få känna lukten av juridiska ogräs ut i grannskapet, eller hur? Doften forskare utformad med inslag av körsbär, kaffe och regn. Jag vet inte om det är någon som faktiskt saknas Washington regn, men det verkar vansinnigt att inte inkludera det. Patricia H. skrev: "jag har inte haft det ljus här mycket i....kanske för alltid. Jag lämnar WA i en månad för en ny militär inlägg, men jag är glad att jag får ta en liten bit av Washington med mig :)"

Dessa härliga ljus är $5 rabatt denna vecka. Se alla de stater på Hemlängtan Ljus webbplats .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar