Shit, Jag Valde Fel Namn För Mina Barn

Du vet, 9 månader är väldigt lång tid att komma upp med en baby namn. Men tydligen inte tillräckligt länge för mig.

För när min dotter var ca en månad gammal, jag tittade ner på det söta, scrunched upp ansikte och tänkte: "det Här barnet är absolut, definitivt inte ett Presley." Oh, man. Vi gav våra barn fel namn.

Men jag sa ingenting. Jag tänkte bara att jag skulle få användas till det. Presley precis som behövs för att växa i sitt namn. Eller jag behövde för att växa in i den. Eller något.

Min man, tillsammans med vår familj och vänner, skulle kalla henne Presley och jag skulle bara borst i tystnad. Men i rättvisans namn, du kan verkligen inte klandra dem eftersom det var hennes namn. Jag har ganska mycket bara kallade henne "baby" eller ibland försökte reda på namn som Lisa eller Harper när ingen fanns i närheten.

Månader gick.

Och så en dag, jag någonsin-så-som i förbigående nämna att min man, "Hej, vad tycker du om oss förändras Presley' s namn?"

Och han ser på mig som att jag har två huvuden eftersom vår dotter är 6 månader gammal nu. Men han visste vem jag var när han gifte sig med mig så är inte detta riktigt hans fel?

Efter att ha diskuterat denna fråga under två månader ska vi äntligen börja kalla henne ett nytt namn när hon är 8 månader gammal. Ja, 8 månader gammal.

Sånt händer alla, eller hur?

Så det är hur "Presley" blev " Sommar ."

Jag är helt stal namnet Sommaren från nu-inställt Fox TV-show, "The O. C.." Visst, vissa människor namnge sina barn efter idrottsstjärnor eller silver screen legender, men jag personligen tycker tecken från cheesy teen drama är mer rätt väg att gå.

Om du är en nygift, lagligt att ändra ett namn är inte lätt i det här inlägget 9-11 världen. Åtminstone inte i New York. De ville se till att mitt barn inte var en terrorist eller kanske ändra hennes namn för att försöka undvika någon form av fängelsestraff, skuld eller IRS utredning. Nu kan jag inte redogöra för varje ögonblick när hon är tupplur men jag tror att hon led av ett ganska ärligt liv så långt.

Det tog sex besök på civil domstol ska officiellt ändra sitt namn till Sommaren.

På ett besök, jag satt i rättssalen och varje person fick upp att begära att hans eller hennes namn förändring.

Det var Woo Wo som vill vända på saker runt och ändra sitt namn till Wo Woo.

Det var en bi person som vill ha ett mer feminint namn.

Det var en Asiatisk man som vill förändra de första namnen på hans 5, 7 och 11 år gamla barn så deras första namn låter mer Amerikansk.

Och slutligen, en kvinna som vill ändra sitt namn, men kunde inte tala om för Domaren om hennes initial och "H" stod för Harriet eller Hassel. Hon kan helt enkelt inte kom ihåg längre.

Och plötsligt insåg jag två saker...

1. Att en domare i New York måste vara ett helvete för en underhållande jobb. 2. Och det visar sig, att jag inte är så tokig trots allt.

Letar du efter det perfekta namnet? Kolla in Skrämmande Mamma baby namn databas för namn och roligt, inspirerande listor!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar