Röst Inne I Mitt Huvud

Just nu har jag en liten röst inne i mitt huvud försöker övertyga mig om att det är en bra idé att ha ett tredje barn. Denna del av min hjärna har inget minne av det förflutna, inte lyssna till förnuftet, och drivs endast av den biologiska önskan att reproducera sig. Ibland är denna lilla röst är högt och övertygande och då ska jag försöka övertala min man till att ha ett tredje barn. Och genom att prata med honom i det, jag menar, jag ska säga något i stil med "jag gillar verkligen det namnet för en baby, don' t you?" Och han tittar på mig och säger, "Du är galen om du tror att vi kommer att ha ett tredje barn."

Jag ska ge er några exempel på de typer av samtal som min Lilla Röst och mitt Riktiga Hjärnan ibland. Jag kan komma ut låter lite crazy, men tja, jag äger den...

Röst i mitt Huvud: Att bli gravid var så roligt! Verkliga Hjärnan: Schemalagda. Kartlagt. Tidsinställda. Mekanisk. En gång din man sa, "Om det är möjligt att vi tänkt rätt nu, att barnet kommer att vara Djävulens Leka." 9 månader senare, baby # 2 som dök upp.

Röst i mitt Huvud : Och barn kostar knappt några pengar! Jag menar deras mat är gratis och du redan har alla baby objekt som du kan tänkas behöva-jag ska satsa på en annan barnet skulle vara praktiskt taget gratis! Verkliga Hjärnan: Är du hög?

Röst i mitt Huvud : Oooh! Men kommer du inte ihåg hur bra det kändes när du var gravid? Verkliga Hjärnan: Umm, Nej. Du ätit cirka noll mat för ca 15 veckor, och sedan gått direkt till att ha så svåra hjärta brinna så, att du var tvungen att sova sittande. Du hade också hjärtklappning, cankles, akne, och sammandragningar varje gång du gick upp en trappa. Bör jag gå vidare?

Röst i mitt Huvud : Mammakläder...så söt. Du såg bra ut i allt! Verkliga Hjärnan: Kom ihåg att en gång när du var 6 månader gravid och du blev hysterisk i Målet omklädningsrum eftersom att storlek XL moderskap klänning var för tajt? Rätt? Tänkte så. Din yoga byxor som inte ens passar på en punkt. Och små föremål hade börjat bana dig.

Röst i mitt Huvud : Det var så himla kul att ha konversationer med främlingar om barnet! Alla var så glada för er! Verkliga Hjärnan: Jag är ganska säker på att om du berättar för någon att du har ditt tredje barn medan de bodde i en av de mest hållbara städerna på planeten, att istället för en tryckt på "A" på bröstet, det kommer att bli en stor "3" och främlingar kommer att håna dig.

Röst i mitt Huvud : Men arbete var en bit av kakan! Verkliga Hjärnan: Okej, du har rätt. Inte så mycket drama där. Men kan tala om när epidural bar av. Och stygn, de var kul, rätt? Eller vad sägs om Floyd Hemorrojder, som faktiskt fick sitt eget namn. Mesh trosor, kom ihåg dessa? The horror show som var bajsa för första gången?

Röst i mitt Huvud : Tja, är det första gången du såg dina barn...så magisk. Du föll i kärlek med det andra såg du var en av dem. Verkliga Hjärnan: Första gången du såg dina barn, det enda du kan tänka på, förutom det faktum att läkare var närvarande spendera lite kvalitetstid med vassa köksredskap på din hoo-ha, var att barnen tittade konstigt. Och rynkig. Och precis som din far-i-lag.

Röst i mitt Huvud : Din man kommer att bli upphetsad om ett annat barn, så småningom. Verkliga Hjärnan: När du blev gravid med första och visade honom graviditetstest, sade han, "Men jag ville ha en cykel."

Röst i mitt Huvud : Ammar var en så vacker bindning upplevelse. Verkliga Hjärnan: Limning eller Bunden? Var du ens där?

Röst i mitt Huvud : Att sweet baby lukt. Dessa fötter. Ooh, och min favorit-hur en nyfödd sträcker sig in i själva när du plockar upp dem. Dessa bedårande små grymtningar och nosar. Dreft. Jag saknar lukten av Dreft. Verkliga Hjärnan : Oh shit. Du har rätt. Den Dreft får mig varje gång.

Så, sammanfattningsvis, om jag någonsin bli gravid igen, vi alla kan skylla på Dreft.

Undrar fortfarande: Hur Många Barn Ska Du Ha?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar