De Tre Sätten att Se på Netflix

Nu bor jag i en TV-underlandet. Nästan allt jag vill titta på kan vara min vid ett tryck av en känga! Det är en fantastisk värld vi lever i, och varje dag lär jag mig lite mer om hur att navigera på den. Nu vet jag ännu mer.

1. Binge-Watching

Binge-att titta på, som vi alla vet, är den process av att titta på flera timmar i rad av en TV-show, eller sprängning din väg genom en hel säsong eller ens en rad i en utökad och glad visning sessioner.

Du kan binge-titta på för att utforska en show du aldrig sett innan, återuppleva en gammal favorit. eller fånga upp en show som du upptäckte precis innan den nya säsongen börjar.

Jag såg Gilmore Girls på detta sätt, och Föräldraskap . 24 . Revolution . (Jag vet.) Downton Abbey . Twin Peaks . Några av dem har jag även binge såg mer än en gång. Jag bara önskar att jag hade sett Förlorade på det sättet, även om jag har det inte i mig att göra det serien igen.

2. Rensa-Watching

Detta är nytt för mig! Jag hörde ordet för första gången i den här artikeln som tätt att det är "pot committed" i poker, när du har tillräckligt med pengar, du har att hålla spelar, eftersom du är alltför långt för att backa ut. Jag kände att denna skyldighet för första gången titta på Företaget, den enda verkligt dystra inlägg i Star Trek canon. (Även den tecknade var dum nog att vara underhållande.) Jag var lättad när de in det, för jag skulle äntligen kunna sluta titta på det ... efter det att sista avsnittet sänts, naturligtvis.

Nyligen, jag purge-såg Den Obrytbara Kimmy Schmidt . Mina förhoppningar var höga, till en början. Jag älskar Tina Fey, som bara en TV-älskare kan. Ellie Kemper är alltid kul att titta på, och Jane Krakowski regler.Konceptet var en rolig en, och det började bra, men när det gick på—förlåt, Tina, min hjälte, min älskade—det blev bara mer och mer som ett dåligt Saturday Night Live skiss. I slutet, när Tina var i en peruk som såg ut som det var tänkt för Rachel Dratch, jag var purge-titta bara så att jag skulle kunna säga att jag verkligen gav det en chans. Boo.

3. Hat-Titta På

Jag visste inte att det var ett namn för detta, även om jag redan gör det. Jag hatar såg Redaktionen för ett tag, men det blev slutligen för mycket för mig. Hat-titta på vänt för att bara hata, trots skurar av intelligens som var blandat med alltför smart wordsmithyness av det, och den obevekliga sexism, och jag äntligen vände det. Men det är en visa jag hat-titta på säsong efter obeveklig säsongen, aldrig att missa ett enda avsnitt, även om det shames mig: America ' s Next Top Model .

Jag började titta på det för att det var så kul att skratta åt de modeller som poserar medan fåglar bajsat på dem, eller gråter när de hade att göra bilder med ormar och kackerlackor, eller försöker prata Japanska fonetiskt. Då jag fastnade för Tyra är löjligt, narcissistisk upptåg som alltid kände mig som en audition, och den ständiga parad av tjejer som tyckte om att vara med på TV och poserar i dyra kläder gjorde dem till förebilder. Jag hatar dem alla och jag älskar dem alla och jag fortsätter att titta på, även om de har blivit av med min favorit domare samt panelen utmaningar, och de släppte Jay Manuel, som var en sarkastisk röst av vett i hela röran. Jag hatar det, och jag titta på varenda minut av det. Till denna dag.

Det finns utrymme i mitt liv för varje typ av visning, tror jag. Jag kan binge, rensa och hatar på samma sätt.

ADVERT

Lägg till din kommentar