De Tre Sängen Lösning

Under mitt första år av vårt förhållande, när vi skulle adoringly krypa upp i varandra, i den lugna i natten, jag trodde aldrig att en tid skulle komma då jag skulle vilja att stämpla min man i mjälten för att våga trampa på min sida av sängen.

Vi en gång var unga, i kärlek, och skulle faktiskt blinkning när de tvingas att dela en liten säng när du reser. Nu är vår King size-behemoth är inte tillräckligt med utrymme för oss att på ett säkert sätt tupplur.

Nyligen min man var iväg på en arbetsresa. Ja, dagarna var långa och grov med att ingen kommer att hjälpa mig i gräl våra galna avkomma. Men då, på natten – åh dessa söta, läckra nätter! – Jag skulle gå in i ett tyst rum med 40 kvadratmeter madrass alla till mig själv.

Jag skulle vända på mitt sound machine, krypa in i den gör jag gjort sängen, stjäla min mans kuddar för att skapa en mysig Kim-formade grotta, och glida in i en fridfull slummer tills alarmet väckte mig i morse. Natt efter natt med oavbruten sömn. Ahhh...

Då han kom hem.

Jag vaknade först av den studsa i sängen när han lumbered i. Då shimmy som han tog sig hela vägen över till min sida, kastar en arm runt min midja. Senare på kvällen, snarkning började. Herren vet hur jag inte slå honom just då. Jag gick fram till han rullade på hans andra sida, och dåsade bort igen.

Inte långt efter att jag krossat vaken i svar till att vara hårt tog och drog till honom för 2 är medvetslös skeda. Fångad i sin klorna, försökte jag att inte hata honom.

Tills han började andas. Oh my shizzle, andas. In och ut. In och ut. Jag svär min man på något sätt har ett överdrivet behov av att andas på natten. Om han inte hade något stulna varje av de sex kuddar från sängen, jag skulle ha fyllda och en till sitt öppna paj hål.

Inget ljud maskinen Zen kan radera försämringen denna konstant vakna orsakar mig.

Ja, jag vet att jag borde vara tacksam för att ha en kärleksfull make som vill vara nära mig. Men så här nära? När jag försöker sova? Oacceptabelt.

Jag älskar dig, älskling. FÅ AV MIG JAG SOVER.

Nu förstår jag varför tillbaka i dag för vissa TV-par hade separata sängar. Att. Var. Geni. Jag skulle ta det ännu ett steg längre: jag kommer att föreslå honom att vi säljer vår stora sköna säng och få tre dubbla storlek och kära istället. Jag ska ställa mig upp med en extra tjock madrass pad, ljus täcker, och sound machine inom armlängds räckhåll. Han kan ha sitt fast madrass, flanell lakan, och tungt täcke året runt. Sedan den tredje kommer att sättas upp mellan oss för äktenskapliga besök.

Problemet är löst!

Vi kommer fortfarande dela rum och har en plats för en liten Wink-Wink Tid, men jag behöver inte betala priset för att ha alla mina natts sömn späckat med mini-angrepp på min mentala hälsa och att han inte låg bredvid någon som överväger om att dölja sin kropp i morgon eftersom han bara vaknade upp henne med en medvetslös 4am boob ta igen.

Jag inte bara tror att denna lösning kommer att hålla mitt äktenskap glad och älskar stark under de kommande femtio åren, jag tror att begreppet kunde fånga på som en global trend. Bröllop register som snart kommer att ha Dubbel Säng Trifecta som en rad. Kudde Husdjur kommer att införa Hans, Hennes, och Winky-Winky anniversary collection. Skilsmässa priser kommer att sjunka. Alla dessa underbara saker kommer att hända eftersom jag kunde inte stå ut en natt till min älskling mans mothertruckin' snarkning och mun-andning girig kärlek vid 2 am.

Så någon gång i framtiden, när äktenskap varar längre och en framgångsrik industri är uppbyggd kring Tre sovrum Lösning, du kan tacka min man. Han kommer att vara i den obäddade sängen vid fönstret, två sänggavlar över från mig.

ADVERT

Lägg till din kommentar