Thanksgiving Projekt Uppdatering

En reporter frågade mig nyligen om mitt insamlingsmål för 2013 Thanksgiving Projekt . Jag kämpade för att komma upp med ett svar till henne, jag menar, svaret är att jag vill kunna föda alla som ansökt, men jag har egentligen aldrig haft ett antal i mitt huvud. Hade jag, det skulle inte ha varit i närheten av vad vi höjas under de sista 20 dagarna...

$134,178.77.

Jag har problem med omslag mitt huvud runt detta nummer.

$134,178.77 innebär att 2,444 kämpar familjer kommer att kunna ha en Thanksgiving middag i år. För en dag, deras stress och oro har lyfts och de kan njuta av tiden firar med dem de älskar mest. Två tusen fyra hundra och fyrtio fyra familjer. Tack till du .

Ansökan är nu stängd, så att vi kan börja uppgift frakt ut korten i tid för pre-semester ankomst. Tyvärr finns det fortfarande 319 familjer på väntelistan. Det innebär att kunna mata alla som tillämpas, vi måste höja $17,545 mer. Kanske är jag förvirrad, men jag tror vi kan göra det. Jag menar, titta vad vi har gjort redan.

Så, detta är crunch time. Bara några dagar för att irritera folk på Facebook eller skicka ut massutskick av e-post eller trakassera din chef. Vi så nära . Kan inte du nästan smakar det?

Jag är ingen matematiker, ett faktum som jag ständigt påminns om när jag kan inte riktigt hjälpa mina barn med sina matteläxor. Jag blev också påmind om det förra veckan när jag beräknat hur mycket PayPal tar ut av varje donation i avgifter, tillsammans med kostnaden för frakt på alla presentkort.

Usch.

Jag känner väldigt starkt för att varje öre höjer vi går mot utfodring familjer i behov av, men den andra kostnader är att lägga upp så mycket snabbare än jag kunde ha förutsett. Ett par underbara företag som har stigit fram för att bidra till att täcka kostnaderna, och deras knappar finns på sidofältet. Klicka över och ta en titt runt på sina webbplatser; det är vänliga och generösa människor bakom dessa företag. Vill att din knapp där också? Vi fortfarande behöver massor av hjälp, så snälla klicka här för mer information.

Den största tack går till sittercity, för att täcka kostnaden för gratulationskort och alla portot. De hade mig när de erbjöd sig att hjälpa till, men ju mer jag lärde mig om webbplatsen, mer blev jag kär. Du lägger din barnvaktsservice behov och sin gemenskap av vårdgivare svara, så att du kan välja den modellen du gillar mest (eller vem som är mest kvalificerad att ta hand om din lilla monster.) Jag har ofta drömt om en riktig Mary Poppins, men jag tror att jag kanske kan sluta drömma nu. Hallelujah! Och tack, sittercity för att komma till undsättning i mer än ett sätt.

Slutligen... jag flög till LA tidigare i veckan för att filma en Queen Latifah segment. Jag gillar att tänka på det som "Innan Professionell Hår Och Make Up Och Efter Professionell Hår Och Make Up" - delen av showen.

Jag stolt bar en klänning jag hittade tidigare i veckan på TJMaxx för $19.99, och naturligtvis, informerade Queen Latifah av detta faktum när hon berömde mig på det. Hon var underbar, om, och på lämpligt sätt imponerad. I fall du missade det...

Tack alla så mycket för all den support på detta. Inget av detta skulle vara möjligt utan er.

Uppdatering: Tre dagar senare, och vi har tagit $152,000. Det innebär att VARJE sökande kommer att få sitt Thanksgiving gåva. Wow.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar