Dålig Förlorare

Jag är förbannad med ett ansikte som visar varje och varje känsla. Människor som alltid vet om jag verkligen älskar en gåva, som sin matlagning eller tror de verkligen ser fett i de sjuka passande jeans. Även om jag ville spela poker kunde jag inte och min oavsiktliga uttryck satte mig vid en stor nackdel vid sällsynta slagsmål med min man. Jag kan helt enkelt inte kontrollera vad som sköljer över mitt ansikte.

Sista natten vinnaren av Moder av Alla Bloggare tävlingen annonserades. Jag verkligen ville vinna. Från klockan åtta på, jag var limmats till datorn för 10:30 pm meddelande. Mitt hjärta racing. Handflatorna var svettig. Jeff var vid min sida när jag satt maniacally uppfriskande skärmen. Och sedan tillkännagivandet kom: " Äventyr i BabyWearing är vinnare av momlogic och mombloggersclub Mor till Alla Bloggare tävling. Grattis babysteph!" Och det första jag twittrade medan alla andra var som erbjuder graciösa gratulationer önskemål var:

Eftersom om det fanns en kamera för att vaska till mig i det ögonblicket, det här är vad de skulle ha fångat på film att spela upp på E! för resten av evigheten:

Och om jag var tvungen att bära en obekväm man klä och göra små prata hela natten? Oy. Det skulle inte vara söt. Men det har gett mig en nyfunnen respekt för aktörer. Dessa förlorare verkligen förtjänar sin egen Oscar bara för att inte falla sönder efter att ha hört någon annans namn. Eftersom det suger.

Så, grattis, Steph. Det kunde inte ha hänt att en mer förtjänta bloggare. Om inte, naturligtvis, det hade hänt mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar