Skorna som Förmodligen inte Var I Min Storlek i alla fall

Min man var på ett bra humör när han berättade att han skulle ta ett kid, och jag kan ta den andra. "Ha det så kul! Gå och titta runt! Köpa något!" (Det var min födelsedag i helgen. Shopping konversationer brukar inte gå ut så här för oss!)

Jag tog den lilla i sin barnvagn och gick in i en butik som jag inte hade varit i för vad som förmodligen var ett par år. Tillbaka i dag, detta var min favorit skoaffär. Detta var den plats jag kunde köpa skorna till den klänningen, få stövlar med klackar, och hitta den classiest skor för arbete.

Gå in, med ett stort leende på mitt ansikte...jag var redo!

Vid inträdet, mycket unga och sätta ihop säljare hälsade på mig och frågade om hon kunde hjälpa mig. "Nej tack", sade jag. "Bara titta runt."

Mina ögon åkte överallt. Jag visste inte vart jag ska börja. Alla skor var ropa mitt namn!

Jag plockade upp en sko. Jag försökte det på. Inte riktigt rätt passform. Jag flyttade på.

Ett par minuter senare, baby girl började bli kinkig. Snart nog var hon börjar se ut som Houdini bryta ut ur vagnen.

Naturligtvis vid denna tid, en annan säljare frågade artigt om hon kunde hjälpa mig. "Nope. Jag är bra." Åtminstone tror jag att jag mumlade det. Hon bara stirrade. Jag flyttade på.

Okej...jag visste att jag kunde hitta ett par skor innan flicka som helt bröt ner.

Då insåg jag att försäljarna var fortfarande stirrade på mig.

I det ögonblicket, jag passerade en spegel. Mitt hår var en vind blåser mess från att vara på stranden hela dagen. Skötväskan var som faller överallt. Jag fick trycka en barnvagn med ett barn i desperat behov av att fly, och när jag börja bära en version av mamma jeans i capris?

Okej, scratch that. Låter för dramatisk, men det var nära.

Jag låtsades att titta runt lite bara för att se cool ut när jag började att avsluta. Vid denna punkt, jag är säker på att baby flicka berättade för mig i hennes eget språk.

Säljare var inte ens dölja det faktum att de stirrade. I mitt huvud, jag kan ha önskat allt detta på en dag bara så att de skulle kunna tänka tillbaka och minnas. En dag, jag kan skratta åt detta. Jag hoppas att jag är klädd i ett par nya skor när jag gör det.

Jag höll mitt huvud högt upp och gick ut. Jag föreställt mig att komma tillbaka utan barn en annan gång. Det skulle vara precis som Julia Roberts i den scenen från Pretty Woman .

Så fort jag byta barn med gubbe och gå till en butik för att köpa normala capris.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar