De Sju Stegen För Att Gå I Mål Med Barn

1. Förnekande

Jag måste gå till Målet. Jag har ett barn. Vi kan göra detta. Det kommer inte bli som förra gången eller tiden före eller tiden före denna. Vi kommer att gå in för toapapper och mjölk som vi behöver och lämnar med toapapper och mjölk. Det blir inga tårar, från någon av oss. Den här gången kommer att vara annorlunda.

2. Ilska

Varför mig? Varför händer detta igen? Varför jag föder upp barn som är helt oförmögna att göra det via en jäkla butik utan att helt smälta ner? Detta är skitsnack. Jag kan inte stå ut med min jävla barn.

3. Förhandlingar

Hur är det om vi håller oss till Dollarn Plats? Du kan plocka ut alla leksak från det! OK, TVÅ leksaker! En glow stick! Och en plast hink! Eller, ett block med papper och några klistermärken! Eller, en bil som penna och en skum svärd! Så cool! Dollarn Plats stenar! Godis? Vill du ha godis? OK, M&Ms är det! Breakfast of champions! Cookies? Säkert! Vad sägs om det?! Jag ber er, jag ska göra något . Bara inte smälta ner.

4. Skuld

Vad har jag gjort för att hamna med ett barn så här? Var det den formel jag matade honom? Nappen han sög alldeles för länge? Co-sleeping? Sen potträning? Varför är han så toy-beroende? Gör han inte får tillräckligt med kärlek? Tillräckligt med kärlek? Vad gör jag för fel???

5. Depression

Jag är den sämsta mamman någonsin. Jag kommer aldrig kunna ta mitt barn någonstans, någonsin. Detta suger.

6. Acceptans

Okej, bra. Bara plocka ut en jävla leksak från toy gången. Du vinner, jag förlorar. Där går min roliga pengar för veckan, kid. Här, ta den. Ta din nya leksak. Bättre? Lycklig? Bra. Det är en av oss.

7. Ångra

Jag borde aldrig ha gjort det—vad i hela friden tänkte jag på? Lektion lärt sig. Igen. Målet och barn som helt enkelt inte hör ihop. Aldrig igen. Detta tid, jag menar det.

Följt av: Det Oundvikliga . Gjorde jag på allvar att glömma freaking toalett papper?

Relaterade inlägg: Topp 10 Saker Mammor Göra Mål

ADVERT

Lägg till din kommentar