Den Perfekta Nalle

Att jag som barn hade ett speciellt björn som heter Polar. (Han var en isbjörn, trots allt. Tio poäng för kreativitet!) Han var min följeslagare i vått och torrt och trots att lukta blöt hund, jag älskade honom mer än någon annan leksak som jag ägde. Han var är real det var ingen tvekan om det. Han bor nu i mitt rum, djupt i garderoben, bort från stökiga barn som inte förstår sin betydelse.

Ben är den enda av mina barn som har blivit riktigt fäst vid en uppstoppade djur, och jag har blivit lika så. Bo-Bo är bara perfekt nalle - han diskett och mjuk och söt och bara representerar barndom för mig. Han har också varit med en hel del . Han har en interchangale tvillingbror , köpte med mig som back-up i fall det värsta skulle hända. Men, han var upptäckt, så nu finns det två. Bo-Bo(s) överlevde mot alla odds och har varit en del av varje semester, varje steg och varje sjukdom. Bo-Bo även fått utstå en sex månaders vistelse på en stor låda lågpriskedjan {Läsa om att här . Det är egentligen en barnbok som väntar på att skrivas.}

Hur som helst, Bo-Bo hade en olycklig olycka i går kväll. Ben höll hans ansikte upp till en glödlampa och björnen ihållande tredje gradens brännskada (fyllning utsatta, päls sönder.) Ben löses upp i en hjärtskärande, lip skälvande pojke. Jag ville gråta. Detta var Bo-Bo, for crying out loud.

Sedan dess har han kärleksfullt sytts upp av mormor, och bär sin kamp sår stolt. De gehör för honom till mig ännu mer. Dagen Ben växer ur honom, jag kommer att vara en blubbering röra. Bo-Bo(s) kommer då att flytta in i mitt rum, alldeles intill Polar. Jag tror de kommer bli de bästa av vänner.

ADVERT

Lägg till din kommentar