Den Perfekta Bilden

{Alternativ titel: jag tog 1,973 bilder på mina barn & allt jag fick var denna usel blogginlägg}

Från det ögonblick vi klev foten i bilen för 8 timmars bilresa norr, började jag mitt uppdrag: Att ta den perfekta bilden av alla tre av mina barn, i en ram. Söker kameran. Inte en cheesy ställde skott, men en naturlig fotografi fånga deras verkliga personligheter. Visserligen var jag en smula motbjudande i mina ansträngningar, men vad bättre plats för att fånga detta ögonblick i tiden än den stranden? Vackra fonder, solkysst barn, solnedgångar i överflöd... jag kommer att få det, och det kommer att bli perfekt .

För två veckor jag gav mitt allt. Jag mutade dem, bara för att få min rekvisita ätit mitten av bilden.

Jag bad dem att titta på mig, bara för att vara uppenbart att ignoreras.

Och ännu värre, att jag hade dem helt enkelt vända mig ryggen och gå därifrån.

De gav mig så falska leenden var jag tvungen att krypa,

och kröp ut ur hålen jag ställa dem i.

Jag gick in för att kittla dem i ler,

Men ändå, hade ingenting .

Sedan kom den sista natten på vår resa. Natten som Evan drog av sig sin blöja och fortsatte att köra runt gården klädd i bara en tröja. För lat för att få en ny, jag tillfälligt glömde bort mitt uppdrag. Jag hälften hazardly fångade några bilder, inte uppmärksamma hans brist på bottnar.

Senare på kvällen, när jag granskade mina bilder, upptäckte jag något hemskt. Något otänkbart: jag hade fångat omöjligt– den perfekta fotot, med Ben, Lily, Evan. Alla tittar in i kameran, agerar som lugn versioner av sig själva, omgiven av glödande ljus.

Perfekt .

Med undantag för en liten, liten sak...

Det helt serverar mig rätt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar