Det Enda 5-Beauty-Produkter Du Behöver för att Se Perfekt Under en värmebölja

Det finns få saker som är mer motbjudande än en faceful av makeup smälter bort i den stekande sol, vilket är varför jag är benägen att bära som några skönhetsprodukter som jag kan komma undan med och fortfarande känner sig presentabel under sommarmånaderna. Jag har dock några hemliga vapen för att hjälpa mig—och kan hjälpa dig—titta lite mindre fläckiga och svettig. Du nog se bra utan något smink alls, men om du är benägna att bära en liten bit, dessa produkter kommer inte att köra ner ditt ansikte i bäckar eller ge dig några brutto streakiness eller täppa till porerna (åtminstone inte för mig).

1. Ursprung VitaZing

Tycker du att utsikterna för att bära någon form av bas eller grund galen när det är varmt? Önskar du att det fanns något som skulle göra din hud lite mer även utan risk för att det ser ut som du har en fukt mask på? Oh man, då är man redo för Ursprung VitaZing . Du kommer inte att tro det här: Först av allt, den har SPF 15 i det, så i händelse av att du inte har tid att sätta på din tunga solskyddskräm (tunnare än vatten La Roche-Posay Anthelios 60 det är värt varje välsignade öre), denna fuktighetskräm har du omfattas. Saken är att det inte bara återfuktar, även om det kommer ut ur röret som en vit kräm, den har någon form av osynliga magiska kristaller som ger din hud en diskret lyster. Det är som att de allra lättaste tinted moisturizer på jorden, och det gör att du ser frisk och även skal och underbara. (Jag vet inte om du uttalar det "vita-zing" eller "vi-TAY-zing" men jag hoppas verkligen att det är det förstnämnda.)

2. Anastasia Beverly Hills Brow Gel

Jag yrade om den färgade versionen av detta sista gången jag pratade om smink och jag står för det, men jag står också av den övertygelsen att du inte vill ha en tonad brow gel på sommaren—du inte vill ha något som riskerar du det minsta Tammy Faye, så gå för färglös mängd för sommaren. Detta kommer inte att magiskt förvandlas du till Cara Delevingne, men det går att hålla ögonbrynen på plats. Du vet hur när du är riktigt varm svett kommer ner från hårfästet och börjar använda dina ögonbryn som ett svettband? Väl ingenting kan stoppa den, men en verklig svettband, men detta brow gel kommer att se till att dina ögonbryn minst vistelse på plats och du behöver inte se ut som Sam Waterston .

3. Lancôme Vattentät Mascara Définicils

Jag hatar vattenfast mascara, så jag tenderar att inte bära något i sommar och intala mig själv att det är okej att alla mina blinka kommer att vara odramatiskt och min komma-hit blickar kan förbises, jag ska flirta vansinnigt efter den första frosten. Men om jag inte använda mascara i sommar, det har fått vara vattentät, och om jag kommer att bära vattenfast mascara, som kommer att ta käftar liv att ta bort, jag kommer att bära den bästa, vilket är definitivt Définicils . Jag kan inte bära sina icke-vattenfast mascara utan att få det över hela mitt ansikte som jag har arbetat i gruvor, men den vattentät typ är oflyttbara, och det kommer att göra att du ser ut som du fick en ögonfrans perm, något som jag hoppas att du aldrig gör men jag förstår om du gör det. Du kan sweet-talk din hudläkare i förskrivning av Latisse, för—ingen dom.

4. Bobbi Brown Shimmer Brick

Ingen rodnar när de har en solbränna. Det är omöjligt, tror jag. Men de gör skimmer . Okej, de kanske inte, men de vill desperat att skimmer . Bobbi Brown Skimmer Tegel är exakt vad du vill ha för att sätta på toppen av din VitaZing att göra du ser ut som du har just flugit in från St. Barts och du alltid bära denna diskett hatt. Det är inte rodna, exakt, men du kan tillämpa det som rouge till kinderna och någon annan plats i solen skulle träffa, som din panna ben och bron din näsa, och det kommer att ge dig, som är exakt som utlovas på Bobbi Brown hemsida, "mjuk fokus, lit-från-inom färg med en smickrande kombination av ljusa, gyllene och ljus rosa." "Mjuk fokus" och "tänd-från-i" är de två saker som jag har varit döende för att vara för hela mitt liv—erkänn att du är lite nyfiken.

5. Peter Thomas Roth Instant Mineral SPF 45

Jag hatar när jag sätter på solkräm och då jag är fet, eller jag sätter på min mycket lätt makeup som jag har diskuterat ovan, och då vill jag att återapplicera solskydd som du är tänkt att men vad ska jag göra, tvätta mitt ansikte? Applicera solskydd över min makeup som ett djur? Nej, jag kommer att pensla på Peter Thomas Roth Instant Mineral solskyddsmedel som har en rolig liten borste grej applikator och gör dubbel plikt som en svett-absorberande hela dagen. Du kan placera den var som helst—över eller under fuktkräm eller makeup på din dekolletage så att du inte får vad jag hörde nyligen kallad "puma bröstet", på dina händer, eftersom du kör själv eller sitter utanför och du bara insåg, åh min Gud, mina händer ser ut som en gammal Gucci väska.

Allt du behöver är några SPF-packade lip balm och du kommer att se fantastisk ut även om du känner att du kommer att koka bort i ångan!

Vill du ha mer skönhet rekommendationer? Här är De 10 Bästa skönhetsprodukter på Jorden (på Riktigt) .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar