Mors Löfte

Jag kommer att sträva efter att skapa dagar som är fyllda med skratt, limning, spela, nya upplevelser, lärande, näringsriktiga måltider och snacks och på schemat resten för alla.

Jag kommer att göra spel-datum med andra mamas and babes, för de håller oss alla förnuftiga.

Men om det en dag fylld med gråt, syskon rivalitet, tristess, skräpmat och misslyckats tupplurar, jag kommer att acceptera detta, och arbeta för en bättre morgondag.

Jag kommer inte att konsumera en hel påse M&Ms/chips/gummy björnar radera min smärta, som kommer bara utöka min röv.

Jag kommer att förlita sig via sms: a på bekvämligheten av mina vänner, och få barnen ur dörrar omedelbart.

Och om det bli regn och vi kan inte gå ut, jag kommer inte att känna sig förföljd av universum. Jag kommer att tänka ut en annan plan, även om denna plan består bara av ett besök till Mål.

Jag kommer att sträva efter att vara sparsam, i de hallowed salarna i Målet, liksom i andra butiker. Jag kommer inte att ledas in i frestelse genom en $8 box av organiska cookies på Hela Lönen.

Jag kommer att ha hjälp av Internet, tidningar och word-of-mouth för gratis eller till låg kostnad saker att göra. Jag kommer att aktivt värva ordet av Groupon på min strävan att aldrig betala fullt pris för någon aktivitet.

Jag kommer att undvika Land Inte, och förvandlar stället till land och positiv önskemål. Jag kommer att visa visdom att känna empati, inte att straffa, att berätta, att inte skrika, för att övervaka, inte nedlåtande och att andas, inte koka. Tack, Jesse Jackson.

Jag kommer att boka själv tid att träna för att undvika bitchiness och de fyra månader som gravid ser magen som kräver en ny garderob.

Jag kommer att ha känslan av att schemalägga personlig tid för mig själv med jämna mellanrum. Och om detta personliga tid kommer inte snart nog, och jag känner desperation smyger sig in, jag kommer att göra en plan, anlita barnomsorg, behöver motion slitage eller cocktail wear och lämna min bostad.

I händelse av härdsmältor, jag kommer att förbli lugn och bestämd. Jag kommer inte att få sugas in i den tornado som mitt barn har gått. Jag kommer att ge honom/henne en tid ensam eller hålla honom/henne som situationen meriter. Jag kommer att hålla honom/henne från att bryta benen av smygande placera en filt eller handduk i närheten så han thrashes som en knarkare med DTs.

Jag kommer komma söndag, organisera en lista över middagar för den kommande veckan så att jag inte är stressad bråka varje dag vid 5:00 pm

Jag kommer få så mycket sömn som möjligt. Om jag planerar att vila, jag kommer att ta denna vila, SÅ FORT BARNEN GÅ NER FÖR SIN TUPPLUR. Jag kommer inte att städa, skriva, ringa samtal, svara på e-post, söka på internet eller gå vilse på sidor på Facebook, bara för att finna att min oförutsägbara napper har vaknat tidigare än beräknat och stulit min sömn. Jag kommer att ställa ett alarm om det behövs, så att jag kan putter om eller prep middag(!) efter några power-zzz-talet.

Jag kommer att inse att potträning är en process och att det länge men det kan ta, mina barn kommer inte att kasta sina första presidentvalet omröstning i blöjor.

Jag kommer att ta makt elefant-i-garderob, TV, med måtta. Och jag kommer inte vara rädd för att göra så, för PBS är bra.

Jag kommer att sträva efter att ägna en del energi för att min relation med min man så att vi kan njuta av vår existens som man och hustru, och inte bara mamma och pappa.

Jag kommer att fortsätta utbildad och uppdaterad på de senaste stipendium och idéer i föräldraskap. Jag kommer att sträva efter att vara mer juni Cleaver än Roseanne. Jag kommer vägra, men slå mig upp för de glömde att göra, kan inte göra under de omständigheter och inte kan göra.

Jag kommer ihåg att även om jag kanske inte, men jag kan skrika, men mina barn kan titta på över en timme med Caillou dagligen, jag är en bra mamma, för helvete.

Och de är så lyckliga att ha mig som jag är för dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar