Mor I Lag Prenup

Det ögonblick du få en pojke till världen, börjar du att undra när han kommer att lämna dig. Det är rätt. Du vet att han en dag kommer att lämna dig för en annan kvinna — även om han kommer att föreslå att du genom toddlerhood och tala om för dig att du är den enda tjejen för honom.

Lögnare.

Du är redan ganska säker på att kvinnan han gifter sig kommer förmodligen ogillar du för att vara så awesomely cool. Och du satsar hon ska göra vad hon kan för att bryta den starkt band som du har med din söta prins. Kvinnor säger att det är bra att gifta sig med mama ' s boys, men att de inte verkligen vill ta itu med mama del.

Wenches!

Min man har sagt till mig gång på gång att klippa sladden... nej f*****g sätt! Jag väntar tills den sak som ruttnar och faller av. Jag menar, hur mycket längre är att han ska säga "jag älskar dig" när han går ut genom dörren, eller krama mig framför sina vänner, eller be mig att ligga hos honom på natten? Ärligt talat, jag vet inte, men jag kommer inte vara en för att stoppa det.

Om han är 40 och vill ha mig att ligga med honom och klia hans arm, jag kommer att bli "Gå över, Megan", eller vad hans otacksamma, son att stjäla hustrus namn är.

Låt oss vara ärliga: han kan bli fem nu, men innan vi vet det, han kommer att vara rakning, och körde, och han kommer att lämna oss för att gå på college någonstans kallt. Då han ska få gifta sig och flytta för att vara nära hennes mor, eftersom det är vad flickor gör pojkar gör: flytta nära sina mammor! Han kommer att vara en far, och sedan en fin semester han ska ha "wifey" ring oss för att avboka våra planer. Sedan kommer han att försöka kompensera för det genom att skicka en av dem som Harry & David presentkorgar fyllda med päron, eftersom han kommer ihåg att vi älskar päron, men de ska vara slagen som våra hjärtan.

Nej, vi kan inte gå den vägen. Vi har att ta ställning mot son att stjäla just nu.

Vi kommer att göra dessa Jezebels betala... nej, tecken! Ja, ett kontrakt för oss att få dem att underteckna, förutom pre-nup. Det är rätt, som att använda WiFi på Starbucks, kommer de att behöva samtycka till att vår det gäller.

Detta är en MIL-nup, och det går så här...

  • Jag kommer att gratulera min mor-in-law (MILS) matlagning, hennes utsmyckning, och, viktigast av allt, är det otroligt hur hon höjde hennes son, min make.
  • Jag kommer att förundras över min MIL skönhet och mirakulöst nog aldrig åldrande hud varje gång jag ser henne.
  • Jag kommer att erkänna att min MIL son är på lån till mig så att vi kan göra grandbabies, som förmodligen kommer att se ut som henne och har hennes underbara egenskaper, vilka jag kommer att nämna i samtal ofta och med stor iver.
  • Jag kommer att påminna min man att ringa min MIL dagligen, säger, "Har du berättat för din mamma att du älskar henne idag? Du bör vaggar hon." Plus, jag kommer att kasta i fraser som denna: .

"Den fantastiska kvinna upp dig! Du ska ringa och tacka henne... igen." "Du kan verkligen aldrig tacka henne nog." "Låt oss gå över och tacka henne personligen." "Vi ska ge henne en present när vi går." "Hon är så förtjänta av gåvor." "Låt oss ta henne på semester med oss." "Och få henne en annan gåva". "Kanske en vacker medaljong med bilder på dig och våra barn." "Nej, jag behöver inte vara i bilderna, hon ville inte höja mig... tyvärr."

  • Jag kommer att berätta för andra kvinnor att deras mödrar-i-lagen är inte lika fantastisk som min, och jag skall vara villiga att kasta ner i den händelse som sa att kvinnor inte håller.
  • Jag kommer att ta min MIL till henne varje vecka frisörsalong utnämning och shopping på Loehmann ' s, när det bedöms som nödvändigt av ålder.
  • Jag kommer att spendera alla semester med min mans familj, eftersom de är så awesome och nådig, och jag inser hur mycket min suger i jämförelse.

Och slutligen:

  • Jag kommer att flytta för att kunna vara nära min MIL, om hon har kommit till Tals By i Florida, bestämmer sig för att leva i en nudist koloni i Arizona, eller går bat-s**t crazy och flyttar till Alaska för färsk sushi. Hon är så klok och underbar som jag är säker på att hennes val av livsmiljö kommer att passa mig och min make perfekt!

Åh, och:

  • Min MIL kan bor med mig och min man när hon är gammal och kan inte minnas vem jag är.

Det. Du kan skriva ut det vara inloggad när det oundvikliga händer. Jag bara räddat dig från att förlora ditt söta, söta pojke.

Du är välkommen.

ADVERT

Lägg till din kommentar