Hur kan man vara det Mest Pinsamma Förälder i Världen

Jag har varit i skyttegravarna med små barn för ett tag nu. Bilbarnstolar och Pull-Ups och bilderböcker och plast bäddmadrasser och grillade ostmackor har varit mitt liv under de senaste åtta åren. Långsamt, en efter en, de är alla på väg ut ur huset i gengäld för en del nya saker som följer med större barn, istället för små. Vissa av dessa saker är mycket bra, liksom förmågan att klara sig själva på morgonen, och vissa är mycket dåligt, som det faktum att jag är snabbt på att bli den mest pinsamma förälder i världen.

Nyligen, jag har blivit ombedd av min dotter att vänta inne för buss släppa iväg istället för att eskortera henne till dörren, för att ändra min outfit på tre separata tillfällen och inte spela musik medan det finns andra barn i huset. Om min egen historia är någon indikation, vi har åtminstone ett decennium av den här skiten framför oss. Istället för att deppa över denna utveckling, men, jag har bestämt mig för att omfamna det. Om de kommer att tro att jag är den mest pinsamma föräldern i världen, jag kommer vara det mest pinsamma föräldern i världen, för helvete.

Här är vad jag har kommit fram till hittills...

1. Blast Broadway show låtar och bälte ut varenda ord, med fönstren vidöppna.

2. Skicka utarbeta älskar bokstäver i matlådor.

3. Förkläde, en studieresa för att bära en "Team Lily" t-shirt.

4. Heja högljutt och engagerat på sportevenemang.

5. Bära söta, nakna barn bilder överallt och piska dem till fullständiga främlingar.

6. Prata i fånig, gjorde upp utländska accenter till sina vänner.

7. Dörren klädd i en ljust grön ansiktsmask och plast duschmössa.

8. Dansa som en galen person när 80-tals musik kommer på i mataffären.

9. Dans alls, någonsin.

10. Använda fåniga namn på husdjur i allmänhet. Högt.

11. Att tvinga dem att bära matchande kläder för semester bilder.

12. Märker sina kläder med smiley hjärtan runt deras namn.

13. Dusch dem i konstant kyssar, var vi kan vara.

14. Plocka sina näsor.

15. Välkommen bussen med ett fullt koreograferad heja.

16. Skrika "jag ÄLSKAR ER!!!!" på toppen av mina lungor som bussen kör iväg.

17. Använda saliv att torka av sina smutsiga ansikten.

18. Bära en badrock och tofflor till skolan, plocka upp.

19. Underhålla min blogg.

20. Andas. (Jag tänker att det är nog tillräckligt.)

ADVERT

Lägg till din kommentar