De Mammor jag Skulle inte ha något emot att byta plats Med

Antalet en regel i de flesta situationer inte jämföra dig själv med andra . Men som mammor, det är nästan omöjligt att inte göra, eftersom vi nu tillbringar större delen av vår tid med andra föräldrar och deras barn. Jag tänker för mig själv, "Är hon bara en bättre mamma än mig, eller har hon lättare för barnen"?

Naturligtvis, jag vet svaret på denna fråga. Alla barn som kommer med sin egen uppsättning av kamper, och jag gör det bästa jag kan, bla, bla, bla – men fortfarande är det svårt på grund av att våra barn kan vara en reflektion av oss till omvärlden. Om våra barn är galna, då är säkert att vi ska vara alltför, höger?

Tja, mina barn är lite nötter, så jag väljer att inte svara på den frågan. Mina pojkar är fantastiska och jag älskar varje del av sin häftighet, men vissa dagar tycker jag mig själv säga till min son, "Du kan inte mena allvar?" som han hävdar med mig om att det finns för mycket sand i sandlådan. Allt är svårt, och det är därför jag finner mig själv avundas mammor jag aldrig trodde att jag skulle innan jag fick mina barn. Dessa är de mammor jag skulle inte ha något emot att byta plats med för en dag:

Mammor vars barn sitta i en kundvagn: För Guds skull, mataffären är praktiskt taget lämna oss en gyllene biljett när de erbjuder vagnar som ser ut som racerbilar. Det bör vara ett litet barn version av någon låta mig köra sin Ferrari. Men mina barn får mig att vilja köra ut från en klippa som jag trycker det löjligt enorm grej genom hinderbana i en butik medan den lilla skrik och försök att bita hans väg även remmar, och ju äldre man bara säger fuck it och hoppar ut.

Och här kommer en annan bil cruising mot mig. Eftersom den jävla vagnar är så stor att vi måste slå ner alla de visar att få av och som hon passerar jag kan inte låta bli att vända sig om för att titta på när hennes barn styr vagnen för henne med ett stort leende på läpparna, bara att vända runt för att hitta min vagn full av ca 50 boxar av Teddy Gram och tillräckligt med frukt snacks för att föda en liten armé av 5-åriga fasor.

Mammor vars barn hålla handen när man går ner på gatan: Det var runt fyra och ett halft när min son bestämde sig för att gå all prison escape på mig när vi var i mitten av korsa vägen. Alla plötsliga hans händer var gjord av våt tvål och han var som kretsar runt mig som en rabiessmittad varg. Jag tog tag i honom och berättade för honom om de faror och om mina regler; han sa till mig att han inte längre skulle hålla min hand, bara min väska. Då endast mina byxor, och nästa sak du vet, jag är praktiskt taget dra honom med min sko.

Det är dessa stunder jag ber om ursäkt till föräldraskap gudarna för att någonsin döma någon som sätter sina barn i koppel. Jag vill handboja våra handleder tillsammans. Även när han inte håller min hand promenader, det är lite luddigt, hans arm är i en ständig vicka motion som vi förbi mamma och son kärleksfullt gå hand i hand. Och när vi gör det, min pojke säger: "Titta mamma, de är säkra," WTF?

Mammor vars barn borsta sitt hår och tänder: Har du någonsin undrat hur det känns att hålla en brinnande bit av taggiga metall i munnen? Fråga bara mina barn, tydligen de vet svaret. Det gör ingen skillnad vilken smak tandkräm eller vad tecken visas på sin tandborste. I själva verket, om Stålmannen själv flög in i badrummet och sa till min son att borsta hans tänder, han skulle förmodligen ser för lite kryptonit för att bli av med honom. Och jag bryr mig inte om det är en våt pensel eller med en borste gjord av Twizzlers, de agera som om jag försöker tortera dem långsamt med min medeltida vapen. Men jag antar att jag är delvis att skylla eftersom jag inte kommer att ta dem till hår salong igen tills de börjar servera alkohol.

Mammor vars barn äter mat: Andra än ost pizza och toast. Jag inser att det är normalt för barn att vara kräsen, och jag vet att de har små magar, men det är frustrerande. Jag har följt alla tips, gjorde smoothies, försökte dölja det goda i någon form av snygga cookie, men det fungerar inte. Han analyserar utseende av allt. Det är som om jag försöker att behaga kungen. Han ska se över det, inspektera varje sida, och sedan hans kungliga höghet kommer att förklara att "Nej, det är inte ett livsmedel."

Jag älskar förslag för att bara göra min vanlig måltid och om han inte kommer att äta det då han inte kommer att äta. Han kommer så småningom att bli hungrig, säger de. Tja, det visar sig att barn kan överleva Gandhi. Det fungerar inte. Så om de som grupp utflykter, när jag glömmer att ta med sin mat, titta jag i vördnad som de andra barnen äter medan min son skriker att han är "svält" som tårar rinner ner på tallrik med mat sitter framför honom.

Mammor vars barn lämna platser: Utan att göra andra människor fråga sig om inte de blir bortförda. När det är dags att komma tillbaka in i bilen för att lämna våra utflykter, mina barn, agera som om jag sliter bort dem från Disney World. Oavsett var vi är, kaos utbryter när det är dags att gå. På denna kurs, jag kommer inte att ta dem till Disney World fram till åtminstone mitten av trettiotalet, när de etablerar bara en anstrykning av självkontroll. Det är inte som att de inte fått 20, 10 och 5 minuters varning.

Du vet att du har ett allvarligt problem när personal på plats hjälper coax din lilla räv ur sina hål. Och jag påminna dem om det samtal som vi hade innan du lämnar. Den där vi diskuterade regler och hur super awesomely de kommer att följa dem. Lögnare. Jag undrar ofta varför jag lämnade huset i första hand. Och då ska jag påminna mig själv om att detta också ska ske, som min son går förbi mig täckt av svett, smädar mig och skrattar hans huvud tills han kör in i en bit av lekredskap. Så vi gör vår väg tillbaka till bilen så ropar han, och säger, "Hur kunde du låta mig bli sårad så?"

Onödigt att säga, det här är saker jag aldrig trott att det skulle vara ett problem innan jag blev mamma. Jag hade ingen aning om att mina barn skulle klaga på de mest enkla uppgifter, som att sitta och tugga. De är små små själv förbrukas kritiker som ofta orsakar frustration och fullkomlig förvirring i sina föräldrar. De vet också precis rätt ögonblick för att plantera en puss på kinden eller ge dig en maskros från gården, precis i tid för att torka sina skiffer ren igen. Så samtidigt som jag avundas de mammor vars barn ta en mer chill attityd till livet, jag har också kommit för att omfamna det kaos, sola sig i galenskap, och skratta oändligt varje dag som jag överleva det oväntade och smittsamma glädje av mina barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar